Παρασκευή, 29/03/2024 | 16:46

Κώστας Μπάρκας : Περί επισκέψεων Υπουργών Εμπορικής Ναυτιλίας στην ΑΕΝ Ηπείρου και στην Πρέβεζα

710 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 05/12/2019, 7:04 μμ | 0 σχόλια

 

 

 

Υποδεχόμαστε με τον προσήκοντα σεβασμό τον αρμόδιο Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας, κ. Πλακιωτάκη, στην Πρέβεζα και στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ηπείρου. Εντούτοις, τα τελευταία δύο χρόνια δεν ήταν ο μόνος Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, που επισκέφθηκε την Πρέβεζα και την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού. Αντιθέτως, μέσα σε αυτά τα δύο χρόνια είχαμε την χαρά και την τιμή να υποδεχθούμε διαδοχικά στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ηπείρου, με έδρα την Πρέβεζα, και μετά από απουσία δεκαετιών των εκάστοτε αρμόδιων Υπουργών Εμπορικής Ναυτιλίας, τους κ.κ Κουρουμπλή, την 27η Οκτωβρίου 2017 και Κουβέλη, την 4η Απριλίου 2019. 

Μάλιστα, επί θητείας των εν λόγω Υπουργών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, η Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ηπείρου με έδρα την Πρέβεζα κατέστη η μεγαλύτερη σε αριθμό σπουδαστών Ακαδημία Πλοιάρχων σε όλη την Ελλάδα, αποτελώντας έναν ουσιαστικό αναπτυξιακό πόλο για την ευρύτερη περιοχή. Επίσης, επί θητείας των αρμόδιων Υπουργών δρομολογήθηκε η πρόσληψη μόνιμου προσωπικού, γεγονός που είχε να συμβεί επίσης για δεκαετίες.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας λοιπόν απέναντι στην κατασκευή μιας ψεύτικης πραγματικότητας, μόνο και μόνο για την εξυπηρέτηση κομματικών επιδιώξεων, παραθέτουμε ενδεικτικές φωτογραφίες, που δημοσιεύθηκαν στα Τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, από τις επισκέψεις των Υπουργών Εμπορικής Ναυτιλίας κ.κ. Κουρουμπλή και Κουβέλη αντίστοιχα στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ηπείρου με έδρα την Πρέβεζα.     

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα