Παρασκευή, 29/03/2024 | 02:58

Η ΕΡΤ 3 ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ & ΓΛΥΠΤΗ ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΚΩΣΤΑ ΠΙΕΤΑ

1243 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 03/12/2019, 10:18 πμ | 0 σχόλια

 

 

Πηγάζει αδρεναλίνη και εξωστρέφεια από την Νέα Ένωση ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας διότι επιθυμούμε με οποιονδήποτε τρόπο να φέρουμε ξανά το χαμόγελο στα χείλη των Πρεβεζάνων. Την προηγούμενη εβδομάδα η Νέα Ένωση Ξενοδόχων πρόβαλλε με την βοήθεια της Έλλης Γκάνα το «χρυσό» τοπικό προϊόν της Πρέβεζας , το αυγοτάραχο. Βρισκόμαστε πάντα κοντά σε ανθρώπους που δημιουργούν brand name για τον τόπο μας και ειδικά σε τοπικά προϊόντα που έχουν ιδιαίτερη διατροφική αξία.

 

Την Δευτέρα 02/12/2019 επιλέξαμε να βρεθούμε δίπλα σε ένα σημαντικό καλλιτένη μετάλλων της πόλης μας , τον Κο Κώστα Πιέτα και να μοιραστούμε μαζί με την κάμερα της ΕΡΤ 3 όπου και μας έδειξε την υπέροχη συλλογή από γλυπτά μέταλλα που τα δημιουργεί με αγάπη και μεράκι. Συνδεθήκαμε απευθείας από το κανάλι της ΕΡΤ 3 στον χώρο που τα εκθέτει και έτσι με τον τρόπο αυτό προβάλλαμε έναν άνθρωπο που πρέπει να αναδείξει το ταλέντο του Πανελλήνια αλλά και μέσω δορυφόρου σε όλο τον κόσμο.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά το κανάλι της ΕΡΤ 3 και την εκπομπή «ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ»  , τόσο για τον χρόνο που μας διέθεσε , όσο και για την προβολή του τόπου μας.

Η Νέα Ένωση Ξενοδόχων θα συνεχίσει με οποιαδήποτε δράση κρίνει απαραίτητη για την προβολή του Νομού μας , τόσο με τοπικά προϊόντα όσο και με ανθρώπους που θα πρέπει να αναδειχθούν και να βγουν μπροστά γιατί μόνο με εξωστρέφεια και επιχειρηματικότητα μπορεί ο τόπος μας να πάει μπροστά και όπως αναφέραμε πιο πάνω , να έρθει ξανά το χαμόγελο στα χείλη των κατοίκων του Νομού της Πρέβεζας.

 

 

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα