Τρίτη, 06/06/2023 | 12:15

Συνάντηση αντιπροσωπείας του ΚΔΑΠ -ΜΕΑ του δήμου Πρέβεζας, με τον δήμαρχο Νίκο Γεωργάκο

784 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 01/11/2019, 4:52 μμ | 0 σχόλια

 

 

 

Αντιπροσωπεία γονέων και κηδεμόνων παιδιών που φοιτούν στο ΚΔΑΠ-ΜΕΑ του Δήμου Πρέβεζας δέχθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος κ. Νίκος Γεωργάκος.

Οι γονείς ενημέρωσαν τον κ. Γεωργάκο για τη σπουδαιότητα αλλά και τα προβλήματα της συγκεκριμένης δομής , η οποία παρέχει υπηρεσίες μάθησης και ψυχαγωγίας σε παιδιά και εφήβους με αναπηρία. 

Το βασικότερο πρόβλημα που τέθηκε είναι η μετακίνηση των παιδιών , με τους γονείς και τους κηδεμόνες να ζητούν την προμήθεια οχήματος με το οποίο θα γίνονται οι μετακινήσεις και για άτομα που βρίσκονται σε αναπηρικό αμαξίδιο.

Επίσης ζητήθηκε η ενίσχυση της δομής με επιπλέον ειδικότητες και προσωπικό προκειμένου να αναβαθμιστούν οι υπηρεσίες που παρέχονται .

Όπως τόνισαν οι γονείς και οι κηδεμόνες η δομή έδωσε τη δυνατότητα σε αυτούς και τα παιδιά να ξεφεύγουν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας, να συναναστρέφονται με άλλα άτομα και να ασχολούνται με δραστηριότητες που οι ίδιοι δε μπορούν να τους προσφέρουν.

Ο κ .Γεωργάκος από την πλευρά του υπογράμμισε ότι η στήριξη της συγκεκριμένης δομής βρίσκεται στις προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής αφού όπως ανέφερε είναι υποχρέωση όλων μας να εξασφαλίσουμε ίσες ευκαιρίες στους συνανθρώπους μας , που είτε αντιμετωπίζουν πρόβλημα οι ίδιοι , είτε το βιώνουν μέσα από κάποιο μέλος της οικογένειάς τους.

Είμαστε εδώ καταγράφουμε την αγωνία σας και σας διαβεβαιώνουμε ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να έχουν τα παιδιά τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες”είπε καταλήγοντας ο Δήμαρχος Πρέβεζας ευχαριστώντας τους γονείς και τους κηδεμόνες των παιδιών ΚΔΑΠ-ΜΕΑ για την επίσκεψη και την ενημέρωση που του παρείχαν. 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα