Τρίτη, 23/04/2024 | 15:24

ΣΤΗΝ ΕΡΤ 3 ΤΟ ΑΥΓΟΤΑΡΑΧΟ ΤΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ (VIDEO)

777 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 26/11/2019, 10:34 πμ | 0 σχόλια

 

 

 

Συνεχίζει ακάθεκτη η Νέα Ένωση Π.Ε. Πρέβεζας με όλη την δύναμή της δημιουργώντας σε όλα τα επίπεδα συνθήκες για να προβάλλει τον Νομό μας.

Κοντά μας βέβαια θέλουμε συμμάχους-συνεργάτες και από άλλους επαγγελματικούς κλάδους όπως τους επαγγελματίες εστίασης , αγρότες , ψαράδες , καλλιτέχνες , δημιουργούς , μεταποιητές προϊόντων και από οποιοδήποτε προϊόν κρίνουμε ότι έχει δυνατό brand name για το Νομό μας.

Αυτή την φορά επιλέξαμε να προβάλλουμε πανελλήνια αλλά και μέσω δορυφόρου σε όλο τον κόσμο το «χρυσάφι» από το αυγό της μπάφας το λεγόμενο αυγοτάραχο. Με την βοήθεια της Έλλης δείξαμε σε απευθείας μετάδοση από το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ΕΡΤ 3 στην εκπομπή «Κάθε Μέρα Ελλάδα» , την διαδικασία επεξεργασίας αλλά και τα ιδιαίτερα ευεργετικά στοιχεία του αυγοτάραχου. Η Νέα Ένωση θα συνεχίσει και με άλλα τοπικά προϊόντα όπως ελαιόλαδο , μέλι , ούζο κ.α. προϊόντα του Νομού μας να τα προβάλλει πανελλήνια αλλά και τους καλοκαιρινούς μήνες θα φροντίσει να έχει αυτά τα ιδιαίτερα προϊόντα τοποθετημένα σε stands μπροστά στους χώρους υποδοχής των ξενοδοχείων (Reception) ώστε να τα προωθήσει στους επισκέπτες-τουρίστες του Νομού μας.

Έχουμε εξαιρετικά πράγματα στον Νομό μας διότι ζούμε σε έναν ευλογημένο τόπο και τα προϊόντα του τόπου μας πρέπει να φτάσουν πολύ ψηλά γιατί η διατροφική τους αξία είναι σπάνια και ιδιαίτερη.

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα