Τετάρτη, 24/04/2024 | 09:34

Κόλλησαν στο… μηδέν ΠΑΣ Πρέβεζα-Σούλι Παραμυθιάς

728 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 11/11/2019, 10:54 πμ | 0 σχόλια

 

 

Η Πεμπτουσία του ποδοσφαίρου είναι το γκολ. αν δεν μπαίνει η μπάλα στο πλεκτό, υπάρχει… θέμα. Στο μηδέν κόλλησαν ΠΑΣ Πρέβεζα και Σούλι Παραμυθιάς στο δημοτικό στάδιο Πρέβεζας Ολυμπιονίκου Αθανασίας Τσουμελέκα στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ΄Εθνικής.  Είναι ολοφάνερο ότι μετά τον τραυματισμό του Φώτη Σιδέρη (ο οποίος χειρουργήθηκε επιτυχώς και του ευχόμαστε να επιστρέψει γερός και δυνατός), ο ΠΑΣ Πρέβεζα έχει δυσκολία στο σκοράρισμα. Το Σούλι Παραμυθιάς έμεινε με δέκα παίκτες αφού ο Παπαρούνας που μπήκε στο 63΄ως αλλαγή κατάφερε μέσα σε 13΄λεπτά να δεχθεί δύο κίτρινες κάρτες. Παρά την αριθμητική του υπεροχή ο ΠΑΣ Πρέβεζα, δεν κατάφερε να σκοράρει και το 0-0 έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Διαιτητής: Τσιώρης (Άρτας)

Βοηθοί: Νούσιας – Μάνος (Άρτας)

ΠΑΣ Πρέβεζα (Μιχάλης Βλάχος): Καραπιπέρης, Ράμα, Γ. Λαζανάς (84′ Ελέζι), Καρμοκόλιας, Ιασωνίδης, Γκίνι, Σακκάς (70′ Κατσαρός), Φερεντίνος, Λάκκας, Παπαδόπουλος, Ανδρ. Λαζανάς (63′ Μπατμάς).

Σούλι Παραμυθιάς (Βαγγέλης Τζιάρρας): Πατσιούρας, Μπέλλος (74′ Πλατιάς), Τάτσης, Διαμάντης, Βασιλάκης, Μώκος, Κωσταμένας, Αναστασιάδης (63′ Παπαρούνας), Παπαδόπουλος (53′ Γεωργάκης), Ντόκος, Κάγια (58′ Μούτσιος).

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα