Πέμπτη, 28/03/2024 | 19:59

Δήμος Πρέβεζας : Βάγγέλης Ροπόκης-Σήφης Στύλος : Επαγγελματική (μόνο;) ή και δημοτική… συνεργασία;

751 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 28/11/2019, 6:06 μμ | 0 σχόλια

 

 

Γύρω-γύρω ο Νίκος και ο Σπύρος και στη μέση ο αντιδήμαρχος Πρέβεζας Βαγγέλης Ροπόκης και ο Δημοτικός σύμβουλος Ιωσήφ Στύλος.

Πέρα από τα δημοτικά πράγματα και το γεγονός ότι ανήκουν σε “αντίπαλες” παρατάξεις, είναι και οι δύο εξαιρετιοί ελεύθεροι επαγγελματίες, αυτοδημιούργητοι, νοιάζονται και αγαπούν τα κοινά και τον τόπο μας. Σε όλη την επαγγελματική τους διαδρομή, άλλος σε μεγαλύτερο βαθμό, άλλος σε λίγο μικρότερο, έχουν στηρίξει πολιτιστικές δράσεις και όχι μόνο, του τόπου μας.

Είναι τοπικιστές και οι δύο με μόνο την καλή έννοια της λέξης, ότι δηλαδή αγαπούν τον τόπο μας, θέλουν να τον δουν να προοδεύει και να προκόβει, χωρίς άλλα παρατράγουδα τοπικιστικών παροξυσμών κλπ. Το ερώτημά μας στον τίτλο :  Επαγγελματική (μόνο;) ή και δημοτική… συνεργασία;, έχει βέβαια χιουμοριστικό τόνο (ή όχι;) και οι λέξεις δημοτική συνεργασία, φέρνουν και κάτι άλλο. “Δημοτική Συνεργασία” είναι η ονομασία του συνδυασμού του πρώην δημάρχου Πρέβεζας Χρήστου Μπαίλη.

Δεν μπορώ να καταλάβω πως κόλλησε και η παράταξη του κ. Μπαίλη, στην παραπάνω παρέα… Μπορεί να πέρασε απλά, αλλά να μην κόλλησε…  Να με συγχωρείτε αλλά όταν βλέπω τέτοια φωτογραφικά στιγμιότυπα στο διαδίκτυο με παρακινούν στο να μην τα αφήσω ασχολίαστα…

Σε κάθε περίπτωση είναι όμορφα αυτά τα φωτογραφικά στιγμιότυπα ανάμεσα σε ανθρώπους που ο κόσμος έχει δώσει δια της ψήφου του, την εντολή να είναι στο συλλογικό εκείνο όργανο που λαμβάνονται αποφάσεις για το παρόν και το μέλλον της περιοχής μας. Να έχουν υγεία όλοι της φωτογραφίες και τύχη, είναι η αφετηρία και η βάση για οτιδήποτε. Στους δύο δημοτικούς συμβούλους; Και Καλή επιτυχία στο δημοτικό συμβούλιο Πρέβεζας!

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα