Παρασκευή, 29/03/2024 | 01:40

Από τα…2430 μέτρα ύψος, το Γεννέθλιο μήνυμα του Σπύρου Κυριάκη

722 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 21/11/2019, 3:35 μμ | 0 σχόλια

 

 

Μια υπέροχη φωτογραφία σε ένα από τα ομορφότερα και σημαντικότερα σημεία του πλανήτη, το Μάτσου Πίτσου στο Περού, συνοδεύει το Γεννέθλιο μήνυμα του Σπύρου Κυριάκη. Ο Σπύρος που με κάθε τρόπο σε κάθε ευκαιρία, σε καθημερινή βάση, δείχνει ότι όχι μόνο δεν τον τρομάζουν τα ύψη, ότι δεν έχει υψοφοβία, αλλά τον εξιτάρουν και τα κατακτά. Οι στόχοι του είναι πάντα υψηλοί και τους πετυχαίνει, θα φτάσει ακόμα πιο  ψηλά γιατί πολύ απλά το αξίζει!   Ο γνωστός επιχειρηματίας (υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στο νομό Πρέβεζας τον Ιούλιο του 2019)σχολίασε ως εξής στο προσωπικό του προφίλ στο facebook την ημέρα των Γεννεθλίων του, 21 Νοεμβρίου ανήμερα των Εισοδείων της Θεοτόκου  :

Υπάρχουν κάποια μέρη που ο χρόνος φαίνεται να έχει σταματήσει. Μέρη που αντιλαμβάνεσαι την ταπεινότητα της ύπαρξης σου και την ασημαντότητα όλων αυτών που σε απασχολούν στην καθημερινότητα σου.

Για κάθε κορυφή που προσπαθούμε να ανεβουμε υπάρχει μια αβυσσος που πρεπει να κατέβουμε. Χρειάζεται δύναμη για να την κατακτήσεις αλλά κυρίως χρειάζεται κουράγιο για το δύσβατο μονοπάτι της κάθοδου

Λίγο πριν το κατώφλι των 40 ταξιδεύουμε όχι για να ξεφύγουμε από την ζωή αλλά για να μην αφήσουμε την ζωή να ξεφύγει μέσα από τα χέρια μας.

Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη που μου δείχνετε και για τις υπέροχες ευχές σας.

Το ταξίδι συνεχίζεται…

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα