Πέμπτη, 21/10/2021 | 23:53

«Συνέλευση Συντονισμού Εργαζομένων-Ανέργων Πρέβεζας» : ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ

255 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 08/10/2019, 9:40 πμ | 0 σχόλια

 

 

 

Τετάρτη 9  Οκτώβρη στις 9 π.μ 

Συγκέντρωση έξω από τα δικαστήρια

 

Τη Τετάρτη 9   Οκτώβρη δικάζονται συμπολίτες μας εκπρόσωποι συνδικάτων και φορέων που αντιστέκονται στους πλειστηριασμούς της λαϊκής περιουσίας. 

Προχωρούν στους πλειστηριασμούς ως λύση για τις ανάγκες των τραπεζών και ταυτόχρονα ως φόβητρο για το λαό. 

Αφού εξαθλίωσαν τη συντριπτική πλειοψηφία του λαού, στέρησαν τη νεολαία από κάθε προοπτική εργασίας, εκποίησαν τον δημόσιο πλούτο και τη δημόσια περιουσία, αύξησαν τις στρατιές των ανέργων, συρρίκνωσαν την Υγεία, την Παιδεία και την Κοινωνική Πρόνοια νομίζουν ότι με τις διώξεις θα βάλουν τέλος στο κίνημα ανυπακοής και αντίστασης.  

Η συνολικότερη ένταση του κρατικού αυταρχισμού συνοδεύει  τη νέα υποβολή διαπιστευτηρίων της κυβέρνησης της ΝΔ ως υπάκουης  και πρόθυμης να κάνει καθετί για τη “σωτηρία των τραπεζών” και την προάσπιση των συμφερόντων του κεφαλαίου μέσω του νέου πολυνομοσχεδίου για την «ανάπτυξη» που φέρνει στη βουλή .

Οι διώξεις του κινήματος είναι το αναγκαίο συμπλήρωμα της απελευθέρωσης των πλειστηριασμών που θεσμοθέτησαν όλες οι μνημονιακές κυβερνήσεις της τελευταίας δεκαετίας ,οι οποίες  μας επέβαλλαν ευρωμνημόνιο διαρκείας μέχρι το 2060. 

 

Να σταματήσει κάθε δίωξη σε βάρος όσων υπερασπίζονται το δικαίωμα στην στέγη και καλούμε τη Τετάρτη 9 Οκτώβρη στις 9 πμ  σε συγκέντρωση έξω από τα δικαστήρια. 

 

ΔΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ.

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ

 

«Συνέλευση Συντονισμού Εργαζομένων-Ανέργων Πρέβεζας»

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα