Πέμπτη, 28/03/2024 | 13:21

Συνάντηση του συλλόγου Τριτέκνων με τον δήμαρχο Πάργας

838 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 23/10/2019, 3:56 μμ | 0 σχόλια

 

 

 

Στο πλαίσιο υλοποίησης της απόφασης του Διοικητικού  Συμβουλίου Συλλόγου  Τριτέκνων  Ν.  Πρέβεζας, για συνάντηση με τους νέους Δημάρχους του  νομού  μας ,πραγματοποιήθηκε συνάντηση με  τον νέο Δήμαρχο  Πάργας κ. Νίκο Ζαχαριά  την Τρίτη 22/10/2019  στο Δημαρχείο  Καναλακίου.

Από την πλευρά  μας, παρουσιάσαμε στον Δήμαρχο τις δράσεις μας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η τρίτεκνη οικογένεια και ζητήσαμε τη παιρετέρω συμβολή του Δήμου στην προσπάθειά μας να  βοηθήσουμε τις τρίτεκνες οικογένειες του Δήμου  Πάργας καθώς και την ενίσχυση των παροχών του Δήμου προς τις τρίτεκνες οικογένειες.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ θετικό κλίμα .Ο κ. Ζαχαριάς υποσχέθηκε να μελετήσει   τις προτάσεις μας   σχετικά  τις μειώσεις στα δημοτικά τέλη καθαριότητας , με βάση το οικογενειακό εισόδημα και να εξετάσουμε προτάσεις που θα βοηθησουμε τις  τρίτεκνες οικογένειες σε όλες τις  δραστηριότητες  που έχει ο Δήμος .

Από τη  Σύλλογο  Τριτέκνων  Ν. Πρέβεζας  συμμετείχαν: Δήμος  Βασίλης πρόεδρος , η Κούστα Ερατώ  Γραμματέας,  η Κασκάνη  Σταυρούλα  μέλος και υπεύθυνη περιοχής Φαναρίου και η Νάκου Αθανασία μέλος .

Τέλος   σας ενημερώνουμε, ότι το γραφείο του συλλόγου μας συνεχίζει να λειτουργεί κάθε Τρίτη από  ώρα 10,00 – 12.00 στο ΠΑΡΚΟ  ΝΕΑΠΟΛΗΣ στη Πρέβεζα   για  την εξυπηρέτηση των τριτέκνων.

  Τηλέφωνο επικοινωνίας 6978856424   Δήμος  Βασίλης

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα