Σάββατο, 20/04/2024 | 09:26

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΥΡΡΑΚΙΩΤΩΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣ : 3 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΒΟΛΟΣ – ΓΥΡΟΣ ΠΗΛΙΟΥ

1145 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 18/09/2019, 10:59 πμ | 0 σχόλια

 

ΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ: 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019 

 

1Η ΜΕΡΑ: ΠΡΕΒΕΖΑ – ΤΡΙΚΑΛΑ – ΛΑΡΙΣΑ – ΒΟΛΟΣ

Αναχώρηση από Πρέβεζα ώρα 07:00. Στάση στα Ιωάννινα για καφέ. Φτάνουμε στα Μετέωρα – προαιρετική στάση στο σύμπλεγμα των τεράστιων βράχων της Καλαμπάκας. Επόμενος σταθμός μας – τα Τρίκαλα και αμέσως μετά η Λάρισα όπου θα ξεναγηθούμε στα σημαντικότερα σημεία της πόλης – θα καθίσουμε για φαγητό το μεσημέρι. Άφιξη το απόγευμα στο Βόλο, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και χρόνος ελεύθερος για βόλτες στην όμορφη πόλη του Βόλου. Δείπνο –  διανυκτέρευση. 

 

2Η ΜΕΡΑ:  ΒΟΛΟΣ – ΞΕΝΑΓΗΣΗ 

Μετά το πρωινό θα αρχίσουμε την ξενάγηση μας στο Βόλο. Θα επισκεφτούμε και θα γνωρίσουμε τα ομορφότερα σημεία του Βόλου όπως μουσείο Ιστορικού Σιδηροδρομικού  Σταθμού (1884), Μουσείο Αρχαιολογικό, Λαογραφικό, Βιομηχανικής Ιστορίας, Εντομολογικό, κλπ. Φαγητό το μεσημέρι σε ταβερνάκι της πόλης. Το απόγευμα θα επισκεφτούμε τα Κάτω Λεχώνια είναι ένα σχεδόν πεδινό χωριό του δυτικού Πηλίου, νοτιοανατολικά του Βόλου σε απόσταση 11 χλμ και υψόμετρο 150 μ. Απέχει από τη θάλασσα (Πλατανίδια) 1 χλμ περίπου. Ο εύφορος κάμπος του παράγει φρούταελιές και λαχανικά Το βράδυ αφού θα έχουμε ξεκουραστεί στο ξενοδοχείο θα είναι ελεύθερο για να περάσουμε όμορφα στα παραδοσιακά ουζερί του Βόλου. Διανυκτέρευση. 

 

3η ΜΕΡΑ: ΒΟΛΟΣ – ΧΩΡΙΑ ΠΗΛΙΟΥ – ΠΡΕΒΕΖΑ

Μετά το πρωινό επιβίβαση στο λεωφορείο για να επισκεφθούμε τα  Χάνια, σκαρφαλωμένα στις ψηλότερες πλαγιές του Πηλίου,  αγκαλιάζονται από όμορφα δάση με έλατα, οξιές και καστανιές και αποτελούν αγαπημένο προορισμό για όσους αναζητούν την περιπέτεια στο χιόνι το χειμώνα, αφού απέχει μόλις δύο χιλιόμετρα από το χιονοδρομικό κέντρο του Πηλίου. Ο μικρός παραδοσιακός οικισμός είναι χτισμένος σε υψόμετρο 1.200 μέτρων και χαρακτηρίζεται από ήπια τουριστική ανάπτυξη, με ξενώνες, ταβέρνες με παραδοσιακή κουζίνα και μικρά μπαρ. Οι φυσιολάτρες θα βρουν στα Χάνια το δικό τους παράδεισο αφού μπορούν να εξερευνήσουν τη γύρω περιοχή κάνοντας πεζοπορίες. Στην συνέχεια θα δούμε και τα υπόλοιπα χωριά του  Πηλίου με στάση στην Πορταριά, την Μακρινίτσα τον Άνω Βόλο και το 

 

μεσημέρι θα καθίσουμε φαγητό. Μετά παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής για την Πρέβεζα με στάσεις καθοδόν. Φτάνουμε αργά το βράδυ στην Πρέβεζα.  

Τέλος εκδρομής

 

Τιμή συμμετοχής: 85 ευρώ ανά άτομο. 

 

Στην τιμή περιλαμβάνεται: 

-Μεταφορά με σύγχρονο τουριστικό λεωφορείο του γραφείου μας για όλη την διάρκεια της εκδρομής.

-Δύο διανυκτέρευσης σε ξενοδοχείο με πρωινό.

 

Δεν περιλαμβάνονται: Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό, είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

  1. Το πρόγραμμα μπορεί να αλλάξει ως προς την κατανομή του χρόνου κατόπιν συνεννοήσεως. 

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα