Παρασκευή, 29/03/2024 | 01:34

Ο Δήμαρχος κ. Νίκος Γεωργάκος υπέγραψε και παρέχει την απαιτούμενη υποστήριξη στον ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ

799 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 04/09/2019, 11:59 πμ | 0 σχόλια

 

 

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νίκος Γεωργάκος, το απόγευμα της Τρίτης 3 Σεπτεμβρίου πραγματοποίησε συνάντηση στο γραφείο του με τον Πρόεδρο του ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ κ. Βασίλειο Τριάντο.

Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο της ευρύτερης και συνεχούς συνεργασίας που ξεκινά μεταξύ των δύο πλευρών καθώς και της καταλυτικής υποστήριξης εκ μέρους του Δημάρχου Πρέβεζας ως προς την καλύτερη δυνατή πορεία του Ποδοσφαιρικού Συλλόγου ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ τη φετινή περίοδο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής 2019-2020.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ ευχήθηκε εκ μέρους του αθλητικού σωματείου καλή και παραγωγική θητεία στο Δήμαρχο Πρέβεζας κ. Νίκο Γεωργάκο και τον κάλεσε να αποτελέσει «συμπαίχτη» και να «σκοράρει» με έργα στην προσφορά του αθλητισμού.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νίκος Γεωργάκος ευχαρίστησε τον κ. Βασίλειο Τριάντο και τόνισε τόσο ο Δήμος, όσο και οι Δημότες έχουν καθήκον και θα βρίσκονται στο πλευρό κάθε αθλητικού συλλόγου του Δήμου Πρέβεζας όπως με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια θα στηρίξουν την ιστορική ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΣ ΠΕΒΕΖΑΣ στην ανοδική της πορεία.

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα