Παρασκευή, 29/03/2024 | 10:31

Μήνυμα Κώστα Μπάρκα για τα αποτελέσματα των πανελλαδικών εξετάσεων

785 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 27/08/2019, 2:41 μμ | 0 σχόλια

 

 

Με αφορμή την σημερινή ανακοίνωση των βάσεων των σχολών για την εισαγωγή των υποψήφιων των Πανελλαδικών Εξετάσεων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, ο π. Υφυπουργός Εργασίας, Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας Κώστας Μπάρκας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Θέλω από καρδιάς να συγχαρώ τους υποψήφιους των πανελλαδικών εξετάσεων, μαζί και τις  οικογένειες τους, για τη δοκιμασία που πέρασαν και την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν  για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Συγχαρητήρια αξίζουν και στους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι υπερβαίνοντας τις αντιξοότητες, συνέβαλαν καθοριστικά στην καλύτερη προετοιμασία τους. 

Σε όσα από τα παιδιά τα πράγματα δεν ήλθαν τελικά όπως θα ήθελαν, με κάθε ειλικρίνεια θα ήθελα να πω ότι δεν πρέπει να απογοητευτούν, η ζωή δεν τελειώνει εδώ, και ότι πάντα υπάρχει και η άλλη ευκαιρία.

Όσοι υποψήφιοι μπόρεσαν να φθάσουν στο σκοπό τους, εύχομαι, ολόψυχα, το νέο ταξίδι τους για γνώση, επιστημονικό ήθος και κοινωνική μόρφωση  να καρποφορήσει, ανοίγοντας δημιουργικούς και ελπιδοφόρους δρόμους για την ελληνική κοινωνία και τον τόπο μας. 

Τους συγχαίρω και τους εύχομαι να συνεχίσουν, ως ακαδημαϊκοί πολίτες πλέον, με αμείωτο ενδιαφέρον τις προσπάθειές τους για το ίδιο τους το μέλλον.

Σε όλες και όλους τους μαθητές του Νομού Πρέβεζας, τα θερμά μου συγχαρητήρια.»

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα