Κυριακή, 02/04/2023 | 07:57

Επαναλειτουργεί από το φθινόπωρο η ακαδημία ποδοσφαίρου του ΠΑΣ Πρέβεζα – Ξεκίνησαν οι εγγραφές

808 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 06/08/2019, 3:47 μμ | 0 σχόλια

 

 

Στην υλοποίηση μίας εκ των πλέον βασικών δεσμεύσεων του νέου διοικητικού σχήματος του ΠΑΣ Πρέβεζα, που ανέλαβε τα ηνία του σωματείου το καλοκαίρι με Πρόεδρο τον Βασίλη Τριάντο, προχωρούν οι “κιτρινόμαυροι”. Ο λόγος για τα τμήματα υποδομής του ΠΑΣ Πρέβεζα, τα οποία από το προσεχές φθινόπωρο θα επαναλειτουργήσουν έπειτα από αρκετά χρόνια.

Η υλοποίηση αυτής της δέσμευσης εξάλλου ήταν και προϋπόθεση, ώστε να μπορέσει να συμμετέχει η ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, πέρα όμως από αυτό, στο κέντρο της φιλοσοφίας της διοίκησης είναι ότι πρέπει να “χτιστεί” η ομάδα και πάλι βήμα-βήμα από τα κάτω, ώστε να αποκτήσει στέρεες ποδοσφαιρικές βάσεις για το μέλλον της και να αξιοποιήσει για τον ΠΑΣ το ποδοσφαιρικό ταλέντο των παιδιών της περιοχής.

Ήδη έχουν γίνει κινήσεις ώστε να βρεθούν οι εγκαταστάσεις όπου θα προπονούνται τα παιδιά και συζητήσεις με τους προπονητές που θα στελεχώσουν την ακαδημία και θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση για το συνολικό project που ετοιμάζει ο ΠΑΣ για την ακαδημία του.

Οι γονείς που ενδιαφέρονται για πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα των τμημάτων υποδομής του ΠΑΣ Πρέβεζα και θέλουν να εγγράψουν τα παιδιά τους, μπορούν να επισκεφθούν το γήπεδο ποδοσφαίρου “Αθανασία Τσουμελέκα” από τις 6 έως τις 8 το απόγευμα καθημερινά για να λάβουν τη σχετική ενημέρωση.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα