Πέμπτη, 28/03/2024 | 20:52

Αποχαιρετηστήρια επιστολή Γενικού Περιφερειακού Υποστράτηγου ε.o.θ. Δημητρίου ΣΙΟΡΕΝΤΑ

887 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 24/07/2019, 4:07 μμ | 0 σχόλια

 

 

 

Αποχαιρετιστήρια Επιστολή Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας 

 Υποστράτηγου ε.ο.θ. Σιόρεντα Δημητρίου

Ύστερα από 35 χρόνια μάχιμης και πραγματικής υπηρεσίας στο  Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, με απόφαση του Ανωτάτου Συμβουλίου Κρίσεων, αποστρατεύομαι με τον βαθμό του Υποστρατήγου και αποχωρώ από την θέση του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας. 

Κατά την διάρκεια της μακρόχρονης πορείας μου ως Αξιωματικός, παρέμεινα σταθερός στις αρχές, στις αξίες, στα ιδανικά και με διάθεση υψηλής προσφοράς στην κοινωνία και τον άνθρωπο. 

Αποχωρώ ικανοποιημένος και με ήσυχη την συνείδησή μου ότι έπραξα το καθήκον μου και αφού ικανοποιήθηκαν σε μεγάλο βαθμό οι στόχοι μου.   

Αισθάνομαι βαθιά την ανάγκη να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στο προσωπικό, τόσο των Υπηρεσιών της Δυτικής Μακεδονίας, όσο και των άλλων στις οποίες έχω υπηρετήσει, για την άψογη συνεργασία που είχαμε στην εκτέλεση των υπηρεσιακών μας καθηκόντων. Θέλω να τους συγχαρώ όλους, αστυνομικούς, ειδικούς φρουρούς και πολιτικούς υπαλλήλους, ανεξαρτήτως βαθμού και θέσεως, για την συνεργασία τους και την καθοριστική συμβολή τους στο έργο που πραγματοποιήθηκε. 

Εύχομαι σε όλους τους συναδέλφους μου να συνεχίσουν με ζήλο, ενδιαφέρον και αφοσίωση, το δύσκολο έργο τους, προς όφελος της κοινωνίας.   

Επίσης, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλες τις θρησκευτικές, πολιτικές, στρατιωτικές, δικαστικές και λοιπές Αρχές της Δυτικής Μακεδονίας, αλλά και της ιδιαίτερης πατρίδας μου της Πρέβεζας, για την άριστη συνεργασία και την συμπαράστασή τους όλα αυτά τα χρόνια, καθώς και τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. για τον αντικειμενικό τρόπο κάλυψης των αστυνομικών θεμάτων και την συμβολή τους στην δημιουργία και ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πολίτες.

 Θα ήταν παράλειψή μου να μην ευχαριστήσω δημόσια, ως μια ελάχιστη αναγνώριση προσφοράς, την σύζυγό μου και τις τρεις κόρες μου, που μου συμπαραστάθηκαν και με στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια. 

Αποχωρώ από το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, έχοντας τις καλύτερες εντυπώσεις και θα με συνοδεύουν μόνο οι καλές αναμνήσεις, που είναι άλλωστε και οι περισσότερες.

Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου.

Δημήτριος  Σιόρεντας

Υποστράτηγος ε.ο.θ.

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα