Πέμπτη, 04/03/2021 | 11:02

Έρευνα καπαresearch: Στους 10 δημοφιλέστερους πολιτικούς κάτω των 40 ο Κώστας Μπάρκας!

435 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 05/07/2019, 10:09 μμ | 0 σχόλια

 

 

Σύμφωνα με έρευνα της kapareserach ο βουλευτής Πρέβεζας του  ΣΥΡΙΖΑ υφυπουργός εργασίας Κώστας Μπάρκας είναι στη λίστα με τους 10 πιο δημοφιλείς πολιτικούς κάτω των 40 από τον ΣΥΡΙΖΑ. Ή έρευνα την οποία αναδημοσιεύουμε από το news247.gr έχει ως εξής :

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει έρευνα της «Kapa Research» η οποία αναλύει στοιχεία που δεν έχουμε συνηθίσει να παρατηρούμε στις πολιτικές έρευνες.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την εν λόγω δύο γυναίκες, η Νίκη Κεραμέως και η Εφη Αχτσιόγλου, είναι οι πιο δημοφιλείς πολιτικοί κάτω από 40 ετών στη Νέα Δημοκρατία και στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ειδικά οι θετικές γνώμες για τη δεύτερη στους ψηφοφόρους του κυβερνώντος κόμματος φτάνουν το 83%, γεγονός που πιστοποιεί ότι η υπουργός Εργασίας είναι ιδιαίτερα αποδεκτή.

Αναλυτικά οι τρεις πρώτοι στους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας είναι η Νίκη Κεραμέως με 73%, ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης με 66% και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος με 57%.

Αντίστοιχα στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, η Εφη Αχτσιόγλου έχει 83%, ο Νάσος Ηλιόπουλος 74% και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος 73%.

Έρευνα καπαresearch: Οι 10 δημοφιλέστεροι πολιτικοί κάτω των 40

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει επίσης το εύρημα με τους δημοφιλέστερους παρουσιαστές εκπομπών Prime time στους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ.

Για τους Νεοδημοκράτες, η πρώτη επιλογή είναι ο Σάκης Ρουβάς με 60%, δεύτερη ο Ακης Πετρετζίκης με 59% και τρίτη η Ελενα Παπαρίζου με 58%. Για τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ στην πρώτη θέση των προτιμήσεών τους βρίσκεται ο Λάκης Λαζόπουλος με 64%, στη δεύτερη ο Γιώργος Καπουτζίδης με 60% και στην τρίτη ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με 55%.

Έρευνα καπαresearch: Οι 10 δημοφιλέστεροι πολιτικοί κάτω των 40

H έρευνα διεξήχθη στα λεγόμενα δυναμικά κοινά μέσα στο μήνα που διανύουμε. Συμμετείχαν άνθρωποι από 17 έως 54 ετών, κυρίως πτυχιούχοι και απόφοιτοι λυκείου.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα