Πέμπτη, 18/04/2024 | 19:20

Συνεχίζει τις περιοδείες ο υποψήφιος βουλευτής Λευκάδας Θανάσης Καββαδάς

986 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 22/06/2019, 10:46 πμ | 0 σχόλια

 

 

 

Περιοδείες πραγματοποιεί ο υποψήφιος Βουλευτής Λευκάδας, κ. Θανάσης  Καββαδάς, ενόψει των εκλογών της 7ης Ιουλίου. Όπως έκανε δεκάδες φορές  τα τελευταία 3,5 χρόνια, επισκέπτεται και πάλι τα χωριά της Λευκάδας, ακούγοντας τα προβλήματα των κατοίκων. Οι συζητήσεις με τους πολίτες  αναδεικνύουν για μια ακόμα φορά την ανάγκη για πολιτική αλλαγή στη χώρα.

Οι περιοδείες ξεκίνησαν από το χωριό που γεννήθηκε και μεγάλωσε ο κ.  Καββαδάς, το Κατωχώρι. Στη συνέχεια ακολούθησαν διαδοχικές επισκέψεις στον Μικρό Γιαλό, στον Πόρο και στο Φτερνό όπου συζητήθηκε, εκτός των άλλων, και το μεγάλο θέμα του δρόμου από τη διασταύρωση του Πόρου έως την παραλία της Ρούδας και οι παρεμβάσεις του κ. Καββαδά ως Βουλευτής Λευκάδας. Ο κ. Καββαδάς ανέφερε οτι η υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου θα αποτελέσει άμεση προτεραιότητά του.

Ακόμη, οι κάτοικοι της συγκεκριμένης περιοχής ενημερώθηκαν για τις παρεμβάσεις του κ. Καββαδά με σκοπό την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς της περιοχής και συγκεκριμένα τις ενέργειές του για την ένταξη του Πορσάνικου Μαχαιριού στο Εθνικό Ευρετήριο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Ελλάδας υπό την αιγίδα της UNESCO.

Την Πέμπτη ο κ. Καββαδάς επισκέφθηκε τα Χαραδιάτικα, τα Πλατύστομα και τη Βαυκερή. Οι κάτοικοι υποδέχθηκαν θερμά τον κ. Καββαδά και του επισήμαναν την αδιαφορία που επέδειξε για την περιοχή τους η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Ιδιαίτερες ευχαριστίες απήυθυναν στον κ. Καββαδά για την σημαντική συνεισφορά του στη χρηματοδότηση των έργων αναστήλωσης της Ιεράς Μονής Κόκκινης Εκκλησίας.

Το απόγευμα της Παρασκευής πρώτοι σταθμοί ήταν το χωριό του Αγίου Ηλία και ο Βουρνικάς ενώ στην συνέχεια ο κ. Καββαδάς επισκέφτηκε τον Σύβρο. Οι ανάγκες των κατοίκων των ορεινών χωριών του νησιού είναι μεγάλες και η εγκατάλειψη από την απερχόμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ εμφανής.

 

Ο κ. Θανάσης Καββαδάς θα βρεθεί κοντά στους κατοίκους και των υπόλοιπων χωριών της Λευκάδας τις επόμενες ημέρες. Οι Λευκαδίτες αναγνωρίζουν στο πρόσωπο του κ. Καββαδά έναν δικό τους άνθρωπο, που ως Βουλευτής ανέδειξε τα προβλήματα του τόπου και διεκδίκησε δυναμικά την επίλυσή τους, αν και απο τη θέση της αντιπολίτευσης.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα