Πέμπτη, 28/03/2024 | 13:04

Συνεχίζει τις εξορμήσεις ενημέρωσης η τοπική επιτροπή Πρέβεζας της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

911 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 28/06/2019, 8:51 μμ | 0 σχόλια

 

 

Από τη Κυριακή 23/6 μέχρι τη Παρασκευή 28/6 κλιμάκια με τους υποψήφιους βουλευτές Βουρεκά Θεόδωρο, Νάνο Βαγγέλη και μέλη της τοπικής επιτροπής περιόδευσαν σε Θεσπρωτικό- Νικολίτσι- Παπαδάτες- Ριζοβούνι- Κρανιά- Λούρο –Σφηνωτό- Κοτσανόπουλο- Ωρωπό- Στεφάνη- Αγ.Κυριακή- Ανθούσα- Αγιά- Φιλιππιάδα- Άγιο Γεώργιο- Γοργόμυλο- Νέα Κερασούντα.  

 

Οι υποψήφιοι βουλευτές και τα μέλη της τοπικής επιτροπής στις τοποθετήσεις τους τόνισαν:  «Αυτό που κρίνεται και στις 7 Ιούλη και στη συνέχεια είναι αν θα υπάρχει και ποια αντιπολίτευση απέναντι στο μαύρο αντιλαϊκό σκηνικό. Αν θα ενισχυθεί η Αριστερά εκείνη που μπορεί να εμπνεύσει μια εργατική λαϊκή αντεπίθεση και να σχεδιάσει ξανά μια πορεία ρήξης και αντικαπιταλιστικής ανατροπής. Γι’ αυτό είναι ανάγκη:

  • Να εκφραστεί στις κάλπες και στο κίνημα μια εργατική λαϊκή και νεολαιίστικη δυναμική, που φέρνει στο προσκήνιο τον ανυποχώρητο αγώνα για τις ανάγκες και τα δικαιώματα των εργαζόμενων, της νεολαίας και των φτωχών λαϊκών στρωμάτων και όχι για φιλοδωρήματα. Δεν διαλέγουμε δεσμοφύλακα στην ευρω-φυλακή, διαλέγουμε ρήξη και ανατροπή.
  • Να καταδικαστούν και η απερχόμενη κυβέρνηση της μνημονιακής δεξιάς πολιτικής και η δεξιά. Μαύρο στο ΣΥΡΙΖΑ και στην κυβέρνησή του για τα μνημόνια που μας φόρτωσε, για την υποταγή, για τον διασυρμό της έννοιας της αριστεράς. Μαύρο στη ΝΔ που θέλει να συνεχίσει και να κλιμακώσει την ίδια πολιτική με τη σημερινή κυβέρνηση, δίνοντας τα πάντα στο κεφάλαιο, στους εργοδότες και την ΕΕ. Κόκκινη κάρτα στους φασίστες, τα τσιράκια του συστήματος και στους εκφραστές του εθνικισμού!
  • Να ενισχυθεί αποφασιστικά η μαχόμενη και μετωπική αντικαπιταλιστική και κομμουνιστική Αριστερά, που συμβάλλει έμπρακτα σε μια μαχόμενη ανατρεπτική αντιπολίτευση, μέσω της ανασυγκρότησης και αντεπίθεσης του κινήματος. Μια Αριστερά που μπορεί να συνεισφέρει σε ένα νέο σχέδιο ανατροπής της επιδρομής κυβερνήσεων-κεφαλαίου-ΕΕ και ΝΑΤΟ, για να ανοίξει ο δρόμος και να περάσει ο πλούτος και η εξουσία στα χέρια των εργαζομένων. Η Αριστερά της ρήξης, τόσο μέσα στο κίνημα όσο και στην πολιτική, που δεν αποδέχεται ως κανονικότητα τη νέα βαρβαρότητα! Που είναι πάντα εδώ για να ταράζει τα νερά και να καλεί σε ΑΝΤΑΡΣΥΑ!».

το γραφείο τύπου

28/6/19

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα