Σάββατο, 20/04/2024 | 17:31

Στην Κεντρική αγορά Λευκάδας με κλιμάκιο της ΝΟΔΕ ο Θανάσης Καββαδάς!

1045 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 25/06/2019, 8:03 μμ | 0 σχόλια

 

 

Συνεχιζει τη προεκλογική δραστηριότητα ο υποψήφιος Βουλευτής Λευκάδας με τη Νέα Δημοκρατία Αθανάσιος Καββαδάς. Το Σάββατο βρέθηκε στη κεντρική αγορά της Λευκάδας μαζι με τις συνυποψηφιες του και κλιμάκιο της ΝΟΔΕ. Όλοι μαζί έδωσαν το μήνυμα της ενότητας της Νέας Δημοκρατίας και συνομίλησαν με επιχειρηματίες και πολίτες. Το απόγευμα του Σαββάτου επισκέφθηκε τον Βλυχό όπου εστίασε στην προοπτική κατασκευής μαρίνας τουριστικών σκαφών στην περιοχή.  Το βράδυ παρευρέθηκε στο πανηγύρι στο Πινακοχώρι για το παραδοσιακό έθιμο “Του Αη Γιαννιού τα Λάμπαρδα”. 

Την Κυριακή πάλι μαζί με τις συνυποψηφίες του και κλιμάκιο της ΝΟΔΕ επισκέφθηκαν το Μεγανήσι. Και εκεί οι πολίτες αισιοδοξούν για την πολιτική αλλαγή η οποία έρχεται στις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Την Δευτέρα συμμετείχε στην κατανυκτική Θεία Λειτουργία για την πανήγυρη του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου στην ομώνυμη Ιερά Μονή, στο Λιβάδι της Καρυάς. 

 

Το απόγευμα επισκέφτηκε τα χωριά της δυτικής Λευκάδας, Νικολή, Μανάση, Χορτάτα, Καλαμίτσι και Τσουκαλάδες. Στο Καλαμίτσι οι κάτοικοι τόνισαν το πάγιο αίτημά τους για την κατασκευή του περιφερειακού δρόμου. Σε όλα τα χωριά ο κ. Καββαδάς, συνάντησε ανθρώπους του μόχθου που παρ’ όλες τις δυσκολίες δεν έχασαν ποτέ το κουράγιο τους και την ελπίδα για μια καλύτερη ημέρα. Τους διαβεβαίωσε οτι θα εξακολουθήσει τις συχνές του επισκέψεις σε όλα τα μέρη της Λευκάδας, όπως έκανε δεκάδες φορές τα τελευταία 3,5 χρόνια και θα συνεχίσει να παλέυει με όλες του τις δυνάμεις για εκείνους.  

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα