Πέμπτη, 28/03/2024 | 12:42

Σπύρος Κυριάκης : “Η Νέα Δημοκρατία θα είναι μία ισχυρή αυτοδύναμη κυβέρνηση”

955 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 07/06/2019, 10:33 πμ | 0 σχόλια

 

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ArtTV  μίλησε το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και σύμφωνα με πληροφορίες υποψήφιος βουλευτής του Νομού Πρέβεζας  Σπύρος Κύριάκης.

Σχολιάζοντας με την Δημοσιογράφο Βίκυ Ευαγγελίου το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών, αλλά και την προκήρυξη των Εθνικών Εκλογών ο Σπύρος Κυριάκης τόνισε, πως υπήρξε μία ξεκάθαρη αποδοκιμασία της πολιτικής που ακολούθησε ο ΣΥΡΙΖΑ τα τελευταία 4 χρόνια, ενώ χαρακτήρισε την ήττα του Αλέξη Τσίπρα και του κυβερνώντος κόμματος στρατηγική και την νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη ξεκάθαρη.

 

«Ζητάμε ο Ελληνικός Λαός να ψηφίσει αλλαγή και να αφήσει πίσω του την παρακμή»

Μιλώντας για τις Εθνικές Εκλογές σημείωσε πως  «η Νέα Δημοκρατία θα είναι μία ισχυρή αυτοδύναμη κυβέρνηση» και πρόσθεσε πως το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη ζητά από τους  πολίτες να υπερψηφίσουν το πρόγραμμα της ΝΔ, το οποίο όπως χαρακτηριστικά είπε προβλέπει μειώσεις στους φόρους και στις ασφαλιστικές εισφορές, «έκρηξη» επενδύσεων, άνοδο της επιχειρηματικότητας, δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, αλλά και καλύτερους μισθούς.

«Δημογραφικό και νεανική ανεργία ψηλά στην ατζέντα της Νέας Δημοκρατίας»

Το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε και στην νεανική ανεργία, η οποία όπως είπε είναι ψηλά στην ατζέντα της Νέας Δημοκρατίας. «Το θέμα της ανεργίας δεν λύνεται αν δεν υπάρξουν επενδύσεις» υπογράμμισε ο κ. Κυριάκης και συνέχισε λέγοντας πως, η Νέα Δημοκρατία θα πρέπει να εν σκύψει στα προβλήματα των νέων ανθρώπων καθώς αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα υπάρχουν εκατοντάδες νέοι άνθρωποι που δεν μπορούν να προγραμματίσουν το μέλλον τους.

«Να βγει η Πρέβεζα από την γεωγραφική απομόνωση»

Τέλος, ο Σπύρος Κυριάκης μίλησε για το Νομό Πρέβεζας λέγοντας πως «είναι ένα ακατέργαστο διαμάντι», που όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει καταφέρει να αξιοποιήσει τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα σε σχέση με τους γειτονικούς νομούς και τις άλλες Περιφέρειες της Ελλάδας. Βασικός στόχος για την Πρέβεζα σύμφωνα με τον κ. Κυριάκη είναι το θέμα των υποδομών. Η σύνδεση της Πρέβεζας με την Ιόνια Οδό τόσο μέσω του κόμβου Άκτιο – Αμβρακία και του Οδικού Άξονα από την Πρέβεζας στην Φιλιππιάδα αποτελούν δέσμευση του ίδιου του Κυριάκου Μητσοτάκη.

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα