Τρίτη, 27/09/2022 | 20:28

Πρέβεζα : Μήνυμα πολύ μεγάλης νίκης για τον Σπύρο Κυριάκη και τη ΝΔ! Πρωτοφανής για την εποχή, πολιτική συγκέντρωση!!!

1624 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 30/06/2019, 3:50 πμ | 0 σχόλια

Σάββατο 29 Ιούνη, κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ Σπύρου Κυριάκη στην παραλία Καναλίου στο Mango Beach Bar. Σαββατόβραδο καλοκαιριού, με εκδηλώσεις σε όλο το νομό, με γάμους, με εργαζόμενους στον τουρισμό κι όμως το να μπεις στη διαδικασία να ρισκάρεις να κάνεις μια τέτοια μέρα κεντρική πολιτική εκδήλωση σημαίνει ότι έχεις πάρει μηνύματα νίκης από παντού. Και ο Σπύρος Κυριάκης είχε πάρει μηνύματα νίκης από όλο το νομό Πρέβεζας, αλλά και η κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση ήταν ένα μήνυμα πολύ μεγάλης νίκης που του έδωσε ο κόσμος, ο οποίος  έναν τεράστιο χώρο τον γέμισε ασφυκτικά. Η πολιτική αυτή συγκέντρωση με τη μαζικότητά της θύμισε άλλες εποχές τότςε που ο κόσμος πήγαινε μαζικά στις πολιτικές συγκεντρώσεις κι όμως, έγινε 29 Ιούνη 2019. Πρώην βουλευτές της ΝΔ, εν ενεργεία δημοτικοί σύμβουλοι με πρωτιές σε ψήφους, περιφερειακοί σύμβουλοι, άνθρωποι από όλες τις παραγωγικές τάξεις  που η πίστη τους και ο ενθουσιασμός τους για τον Σπύρο Κυριάκη ξεχείλιζαν .Όσο για τη συγκίνηση για τη μεγάλη νίκη που έρχεται; Κάτι περισσότερο από έκδηλη! Ήταν στιγμές που ο Σπύρος Κυριάκης είχε “χαθεί” στην κυριολεξία στις αγκαλιές του κόσμου!  Στα 1000 και πλέον άτομα (1300 περίπου ήταν οι προσκλήσεις που δόθηκαν στην είσοδο) που βρέθηκαν στην κεντρική  προεκλογική συγκέντρωση του Σπύρου Κυριάκη είναι ζήτημα να ήταν 20 άτομα από την Πάργα. Και σας εξηγήσαμε παραπάνω ότι Σαββατόβραδο όλοι-όλες εργάζονται σε τουριστικές επιχειρήσεις, γεγονός που δεν τους επιτρέπει να παραβρεθούν σε άλλες εκδηλώσεις. Μπορεί λοιπόν να μην είχε πολύ Πάργα, είχε όμως πάρα πολύ Πρέβεζα και πάρα πολύ δήμο Πρέβεζας. Δείτε στα φωτογραφικά στιγμιότυπα και νυν και μελλοντικούς εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους Πρέβεζας, αλλά και δημοτικούς συμβούλους των Δήμων Ζηρού και Πάργας (αλλά και υποψήφιους συμβούλους) όλων των παρατάξεων που στηρίζουν ανοιχτά και με θέρμη τον Σπύρο Κυριάκη!  Αγάπη και μεγάλη στήριξη  εισέπραξε ο Σπύρος Κυριάκης από όλον αυτόν τον κόσμο που τον αγκάλιαζε σφιχτά και τον ασπάζονταν. Ο ίδιος σε κάποια σημεία της ομιλίας του δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του, ωστόσο έδειξε πανέτοιμος να αναλάβει την ευθύνη να είναι ο  βουλευτής της ΝΔ στο νομό Πρέβεζας, μετά τις εκλογές της 7ης του Ιούλη.

 

Ο Σπύρος Κυριάκης  ευχαρίστησε από το βήμα τους εκατοντάδες πολίτες που αποδέχθηκαν στο κάλεσμα του και από το Κανάλι Πρέβεζας έστειλαν μαζί ισχυρό μήνυμα αλλαγής, ενώ δεν έκρυψε την συγκίνηση του αλλά και την χαρά του για το γεγονός ότι στην μέχρι τώρα πολιτική του πορεία, έχει δίπλα του την οικογένεια του.Μεταξύ άλλων κατά την διάρκεια της ομιλίας του ο Σπύρος Κυριάκης ζήτησε την συστράτευση όλων για την Πρέβεζα. «Μαζί να ενώσουμε τις φωνές μας για την Πρέβεζα, να ενώσουμε την δυνάμεις μας για να αλλάξουμε την Πρέβεζα. Όλοι μαζί θα καταφέρουμε να πάμε την Πρέβεζα σε μια νέα εποχή. Στόχος μας δεν είναι να αλλάξει η Πρέβεζα βουλευτή, στόχος μας είναι να αλλάξει η Πρέβεζα εποχή!» τόνισε και πρόσθεσε «Αφήνουμε πίσω μας μια περίοδο παρακμής, μια περίοδο γεμάτη αυταπάτες,  απάτες και εξαπάτησης του ελληνικού λαού. Μια περίοδο με συμπεριφορές ανθρώπων οι οποίες μας πλήγωσαν και μας πρόδωσαν. Όλοι μας τα τελευταία 9 χρόνια βιώνουμε μια παρατεταμένη κρίση. Μια κρίση η οποία ξεκίνησε ως κρίση δανεισμού, εξελίχθηκε σε οικονομική κρίση και εν συνεχεία δυστυχώς έλαβε διαστάσεις κοινωνικής κρίσης.Χειρότερη όμως από την κοινωνική κρίση αυτή καθεαυτή δεν είναι άλλη από την κρίση θεσμών και αξιών που βιώνει η Ελλάδα τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Μια κρίση θεσμών και αξιών με απευθείας παρεμβολές στο χώρο της δικαιοσύνης, αλλά και εικόνες που προσβάλουν όλους μας.»

Ανήκω σε μία γενιά της οποίας δυστυχώς το παρόν και το μέλλον έχει υποθηκευτεί από πράξεις και παραλήψεις των προηγούμενων γενιών. Μια γενιά η οποία πληρώνει μία κρίση την οποία δεν δημιούργησε και για την οποία δεν φταίει.» υπογράμμισε ο Σπύρος Κυριάκης και συνέχισε «Για αυτή την γενιά σας ζητάω να μου δώσετε την δύναμη να παλέψω. Σας ζητάω όμως ταυτόχρονα να μου δώσετε την δύναμη να παλέψω και για τις γενιές των μεγαλυτέρων, για τις γενιές των γονιών μας. Των ανθρώπων που επί σειρά ετών δούλεψαν, έτσι ώστε σε εμάς σήμερα να μην λείψει τίποτα και είδαν ξαφνικά μέσα σε 10 χρόνια τους κόπους μιας ολόκληρης ζωής να εξανεμίζονται. Στην γενιά αυτή οφείλουμε την αξιοπρέπεια των γηρατειών της, οφείλουμε να μπορούνε με την σύνταξη τους να διαβιώσουν και να πάρουν ένα δώρο στο εγγόνι τους. Κυρίως όμως σας ζητάω να μου δώσετε δύναμη να παλέψω για τις επόμενες γενιές, να παλέψω για τις γενιές των παιδιών μας. Δύναμη να παλέψω για τον τόπο μας, να παλέψω για την Πρέβεζα. Έναν Νομό ο οποίος είναι πλούσιος έχει όμως φτωχούς ανθρώπους.Έναν Νομό ο οποίος διαχρονικά βλέπει τις ευκαιρίες να τον προσπερνούν χωρίς να καταφέρει να τις αδράξει. Έναν Νομό ο οποίος δεν έχει καταφέρει ακόμα και σήμερα να αξιοποιήσει να συγκριτικά του πλεονεκτήματα. Η Πρέβεζα χρειάζεται αμέσως δράση. Η Πρέβεζα χρειάζεται αμέσως αλλαγή!««Σας κοιτάω απόψε στα μάτια και σας λέω … Είμαι έτοιμος να αναλάβω την ευθύνη να σας εκπροσωπήσω. Είμαι έτοιμος να αναλάβω την ευθύνη μαζί να αλλάξουμε την Πρέβεζα. Μαζί να πάμε την Πρέβεζα μπροστά. Μαζί να πάμε την Πρέβεζα στην επόμενη μέρα» σημείωσε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο υποψήφιος Βουλευτής Πρέβεζας Σπύρος Κυριάκης.

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα