Σάββατο, 31/07/2021 | 18:28

Πάργα : Για λίγες μέρες στο CARAVEL ο γνωστός CHEF Άρης Τσανακλίδης

585 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 18/06/2019, 8:08 μμ | 0 σχόλια

 

 

 

Είναι γεγονός ότι πάντα το… CARAVEL στην Πάργα έπαιζε σε άλλα… επίπεδα κι αυτό είχε και έχει να κάνει με την κατεύθυνση που δίνει η διεύθυνση. Αυτή τη φορά το CARAVEL προσκαλεί σε ένα καλοκαιρινό ταξίδι γεύσεων αφού για λίγες μέρες ο γνωστός CHEF Άρης Τσανακλίδης όχι μόνο θα δίνει τα…φώτα του, αλλά παράλληλα θα ικανοποιεί και τα πιο απαιτητικά γούστα στη γαστρονομία.

Από το Caravel σχολίασαν ως εξής την έλευση του κ. Τσανακλίδη :  “Είμαστε πολύ τυχεροί γιατί αυτές τις μέρες θα βρίσκεται κοντά μας και συγκεκριμενα στην κουζίνα μας ένας από τους πλέον πετυχημένους Chef της Ελλάδας με διεθνή καριέρα.Η κουζίνα μας πλέον βρίσκεται στα χέρια του Άρη Τσανακλίδη…”

 

Ο Άρης Τσανακλίδης τελειώνοντας τις σπουδές του στον τομέα των πολιτικών επιστημών, αποφάσισε να σπουδάσει την τέχνη της γαστρονομίας στο Culinary Institute of America.

Η πορεία του συναρπαστική αφού κατά τα χρόνια που ακολούθησαν δούλεψε σε γνωστά εστιατόρια στις Παρθένες Νήσους, τη Νέα Υόρκη, το Μεξικό, την Ιαπωνία, το Λος Άντζελες, το Χόνγκ Κόνγκ και την Ουάσιγκτον.

Ο πλούτος αυτός σε εικόνες, γεύσεις, χρώματα και κουλτούρες ήταν που καθόρισε και την γαστρονομική προσωπικότητα του Άρη Τσανακλίδη, ο οποίος από το 1992, που επέτρεψε στην Ελλάδα, καθιερώθηκε ως ένας από τους πλέον ευφάνταστους και δημιουργικούς σεφ, με έντονες fusion διαθέσεις και προτάσεις.

Μετά από την επιτυχημένη πορεία του στο Melrose και στη Σπονδή, ο Άρης Τσανακλίδης ανέλαβε ως Executive Chef των Ιταλικών εστιατορίων La Pasteria.

Σήμερα η ενεργή του παρουσία στο Kuzina δηλώνει την σαφή είσοδο του σε νέες πρωτότυπες Ελληνικές και ξένες γεύσεις

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα