Παρασκευή, 29/03/2024 | 07:53

Καταγγελία για ανύπαρκτο φωτισμό στην παραλία Βράχου

938 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 30/06/2019, 2:29 μμ | 0 σχόλια

 

 

 

 

Πλήρης αδιαφορία της δημοτικής αρχής σε ένα από τα πιο τουριστικά μέρη της Πρέβεζας.

Η είσοδος της παραλίας του βράχου εδώ και μήνες δεν έχει για 200 μέτρα καθόλου φωτισμό.
Οι τουρίστες και οι μόνιμοι κάτοικοι το βράδυ κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή από τα διερχόμενα αυτοκίνητα μέσα στο σκοτάδι.
Από τους 15 στύλους της ΔΕΗ, από την αρχή της παραλίας μέχρι και τα μισά του βράχου οι 10 έχουν καμένες λάμπες.
Τα φωτιστικά δε που υπάρχουν δεν λειτουργούν, αφού σύμφωνα με τον εξωτερικό συνεργάτη του Δήμου “Δημ. Φωτ.” περιμένει εδώ και μήνες ένα καλώδιο και τα έχει απομονώσει επειδή έχουν βραχυκύκλωμα.
Για τις λάμπες μας ανέφερε ότι για να τις αλλάξει πρέπει να πάρει εντολή από τον αντιδήμαρχο Κύριο Ματέρη.
Σε επανειλημμένες προσπάθειες επικοινωνίας ( άκαρπες οι περισσότερες, αφού δε σηκώνει το τηλέφωνο) μας είπε ο αντιδήμαρχος πριν μήνες όταν ζητούσαμε να απομακρυνθούν σκουπίδια και κλαδιά που ήταν πεταμένα για 7 μήνες έξω από τα σπίτια μας  ” μην με ξαναφηφίζετε”.
Αναγκάζομαι εκ μέρους όλων των δημοτών που έχουμε κατοικίες σε αυτή την πανέμορφη περιοχή να καταγγείλω την ανυπαρξία του Δήμου και να ζητήσω και την παρέμβαση των αρχών γιατί είναι θέμα ασφάλειας η ύπαρξη φωτισμού.
Άλλωστε πληρώνουμε τέλη για παροχή καθαριότητας και φωτισμού όπως όλοι οι δημότες, ασχέτως το χρονικό διάστημα που μένουμε εδώ
Σας στέλνω σχετικές φωτογραφίες και κοινοποιώ την καταγγελία και στο Δήμο Πρεβέζης,  ευελπιστώντας ότι δε θα περιμένουμε την ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής για να λυθούν τα προβλήματα.
Σας ευχαριστώ
ΣΑΜΑΡΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
Εκπαιδευτικός

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα