Παρασκευή, 19/04/2024 | 09:24

Ιδιαίτερη συνεδρίαση του Επιμελητηρίου Πρέβεζας και “αποχαιρετισμός” του Νέου δημάρχου Νίκου Γεωργάκου

1077 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 11/06/2019, 3:41 μμ | 0 σχόλια

 

 

 

Ιδιαίτερη και συγκινητική ήταν η συνεδρίαση, Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019, του Επιμελητηρίου Πρέβεζας.

 

Η εκλογή του κ. Νικόλαου Γεωργάκου, Προέδρου του Μεταποιητικού Τμήματος και  μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Πρέβεζας, ως νέος Δήμαρχος στο Δήμο Πρέβεζας, του κ. Αχιλλέα Γκούμα, Υπεύθυνο Γ.Ε.ΜΗ. και Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων, ως Περιφερειακού Συμβούλου στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο Ηπείρου καθώς και του κ. Φώτη Ζέρβα μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, ως Δημοτικού Συμβούλου στο Δήμο Πρέβεζας, είναι όπως επισημάνθηκε κατά την ομιλία του Προέδρου κ. Ιωάννη Μπούρη ιστορική στιγμή για το Επιμελητήριο Πρέβεζας, ο οποίος τους ευχήθηκε καλή επιτυχία και καλή δύναμη στα νέα τους καθήκοντα και ευχαρίστησε τον κ. Γεωργάκο για την εν γένει προσφορά του στο Επιμελητήριο μιας και λόγω ασυμβίβαστου κατόπιν της εκλογής του δεν είναι δυνατή η συνέχιση και η ιδιότητα του ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Πρέβεζας.

 

Ο κ. Γεωργάκος στη σύντομη ομιλία του ευχαρίστησε το σύνολο του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Πρέβεζας και δεσμεύτηκε ότι θα είναι αρωγός στις προσπάθειες του Επιμελητηρίου, με κοινές πρωτοβουλίες, συνεργασίες  και διεκδικήσεις για το καλό της περιοχής.

 

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου εκτιμώντας και αναγνωρίζοντας την εν γένει προσφορά του κ. Γεωργάκου προέβηκαν στην απονομή τιμητικής πλακέτας ως επίτιμου μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Πρέβεζας.

 

                                                                                       Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας

 

 

                                                                                                  Ιωάννης Μπούρης

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα