Σάββατο, 20/04/2024 | 14:28

Η “δική μας” Ελένη Σκάρπου παρουσίασε το πρώτο της βιβλίο “40 δαγκωμένες αλήθειες”

1579 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 15/06/2019, 10:47 πμ | 0 σχόλια

 

 

Πριν ένα μήνα περίπου η Ελένη Σκάρπου από την περιοχή μας παρουσίασε το πρώτο της βιβλίο, ουσιαστικά πρόκειται για ποιητική συλλογή με τίτλο :”40 Δαγκωμένες αλήθειες” και είναι το πρώτο της βήμα στις εκδόσεις και την λογοτεχνία. Η ΤΟΜΗ στην ενημέρωση εύχεται στην Ελένη Σκάρπου που κατάγεται από την Αγιά της Πάργας, οι “40 Δαγκωμένες αλήθειες” να είναι καλοτάξιδες, να έχουν μεγάλη αναγνωσιμότητα και η ίδια να έχει ανάλογη συνέχεια.

 

Οι  Εκδόσεις Πανεπιστημίου Μακεδονίας παρουσιάσαν  την Τετάρτη 15 Μαίου στον Ιανό της Αριστοτέλους την ποιητική συλλογή “40 δαγκωμένες αλήθειες” της Ελένης Σκάρπου.

Για το βιβλίο μίλησαν : 

-Στάθης Παναγιωτόπουλος, Δημοσιογράφος-Παρουσιαστής- Συγγραφέας.
-Χριστίνα Κανατάκη, Δημοσιογράφος – Τηλεπαρουσιάστρια.
-Μαρία Άννα Τανάγια, Δημοσιογράφος – Κειμενογράφος.
-Έλλη Πράντζου, Ηθοποιός – Μουσικός – Ποιήτρια.

Oι Εκδόσεις Πανεπιστημίου Μακεδονίας, συνεχίζοντας τις κινήσεις εξωστρέφειας και διεύρυνσης των τίτλων που φιλοξενούν, ανακοίνωσαν  τη συνεργασία τους με τη δημοσιογράφο και ραδιοφωνική παραγωγό Ελένη Σκάρπου.

Με μια άλλη ιδιότητα πλέον, αυτή της δημιουργού ποιημάτων που αναφέρονται στον έρωτα, την αγάπη και τα συναισθήματα που άλλες φορές εκφράζουμε και άλλες φορές κρύβουμε κι από τον ίδιο μας τον εαυτό, η νεαρή συγγραφέας μας καλεί να γνωρίσουμε 40 «δαγκωμένες αλήθειες».

Γιατί όπως γράφει και η ίδια:

«Αν αγαπάς τις λέξεις των ανθρώπων…
Θα μείνουν μόνο εκείνες να σε στοιχειώνουν.
Αγάπα αυτό που έχουν τα μάτια τους
και συγχώρεσε τους καθώς φεύγουν!»

Την σελιδοποίηση του βιβλίου και τον σχεδιασμό του εξωφύλλο έχει κάνει η Αναστασία Τσιντζιλώνη

Η Ελένη Σκάρπου γεννήθηκε το 1984 στην Αγιά της Πάργας.

Το 2006 αποφοίτησε από το Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ.
Από τότε αρθρογραφεί, κάνει ραδιόφωνο και παραγωγή σε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές, εμπλέκεται με την επικοινωνία μεγάλων εκδηλώσεων και φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης. Ζει στη Θεσσαλονίκη και γράφει ακατάπαυστα για τους ανθρώπους, τις σχέσεις, τον κόσμο μας. Οι “40 Δαγκωμένες Αλήθειες” είναι η πρώτη της ποιητική συλλογή που με βιωματικό τρόπο έχει αποτυπωθεί στο χαρτί.

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα