Παρασκευή, 29/03/2024 | 12:26

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ ΓΚΟΥΜΑ

785 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 04/06/2019, 1:47 μμ | 0 σχόλια

 

 

 

Αγαπητές  Συμπολίτισσες  & Αγαπητοί Συμπολίτες

Ένα  μεγάλο  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ , σε  όλες και  όλους σας , που  ανταποκριθήκατε με  τόσο σθένος και ζήλο  , και αναδείξατε για μία  ακόμη φορά την << ΑΞΙΟΒΙΩΤΗ  ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΗΠΕΙΡΟΥ >>  , την  επικρατούσα  Παράταξη στην  Περιφέρεια Ηπείρου .  Επιβραβεύθηκε για μία  ακόμη φορά το έργο , του  Άξιου Περιφερειάρχη μας , Αλέξανδρου  Καχριμάνη , καθώς και όλων των ικανότατων  συνεργατών του και των Περιφερειακών του Συμβούλων .                                                                                           

Ένα  μεγάλο  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ,  σε όλους  τους συνυποψήφιους  μου , που με περιέλαβαν  με περισσή θέρμη . Τους αξίζουν  τα συγχαρητήρια , γιατί όλοι τους  , συνετέλεσαν ώστε να γίνει ένας πολιτισμένος    και αξιοπρεπής προεκλογικός αγώνας .

Ένα  μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ,  σε όλους  Εσάς , που με  στηρίξατε με την  εμπιστοσύνη σας και  μου δώσατε την ευκαιρία  να συμμετέχω στο νέο Περιφερειακό  Συμβούλιο . Είναι εξαιρετική τιμή και  πολύ μεγάλη ευθύνη για μένα . Σας υπόσχομαι  ότι θα δώσω το μέγιστο των δυνάμεων μου , για  να φανώ αντάξιος των προσδοκιών σας .

Ένα  μεγάλο  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ,  σε όλους  Εσάς , που ο  καθένας για τους  δικούς του λόγους , δεν  μπορέσατε να με στηρίξετε , αλλά ,  είχατε όλοι σας , ένα καλό λόγο να  πείτε για την υποψηφιότητα μου . Εύχομαι  την επόμενη φορά , να βρεθώ στην πλεονεκτική  θέση της επιλογής σας και να συμπορευτούμε μαζί .

Ένα  μεγάλο  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ , στην  οικογένεια  μου για την  στήριξή της στον  δύσκολο μου αγώνα καθώς  και στους φίλους και γνωστούς  που πιστέψανε σε μένα από την  πρώτη στιγμή και δώσανε μαζί μου  αυτή την μεγάλη μάχη .

 

Τέλος , ένα  μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ,  στον  Άξιο και  ικανότατο Περιφερειάρχη  μας , Αλέξανδρο Καχριμάνη , που  μου έκανε την τιμή και μου έδωσε  την ευκαιρία , να με περιλάβει στο ψηφοδέλτιο  Νίκης . Με την εμπειρία και τις γνώσεις μου , το  αίσθημα ευθύνης που με διακατέχει αλλά και με πλήρη  συνείδηση των προβλημάτων του Πρωτογενούς Τομέα , του υπόσχομαι , ότι  θα δώσω μαζί του τον μεγάλο αγώνα , για να πάμε την Ήπειρο μας , ακόμα..….ακόμα  πιο ψηλά !

Με  Τιμή  και Εκτίμηση              

Αχιλλέας  Νικ. Γκούμας                                                                                Τεχνολόγος Γεωπόνος

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα