Τετάρτη, 04/08/2021 | 17:28

Εκμηδενίζει αποστάσεις, αγνοεί την κόπωση και συνεχίζει με τον ίδιο δυναμισμό ο Σπύρος Κυριάκης!

508 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 27/06/2019, 1:07 μμ | 0 σχόλια

 

 

 

Γεμάτο ήταν το πρόγραμμα του υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ Σπύρου Κυριάκη και την Τετάρτη 26 Ιούνη, καθώς από την Αθήνα και το στούντιο της ΕΡΤ και την επιβλητική του παρουσία στην εκπομπή” Πρωινή Βάρδια” συνέχισε τις επισκέψεις του. Σταθμοί των επισκέψεών του ήταν  το παράρτημα του ΟΚΑΝΑ στην Πρέβεζα και το απόγευμα επισκέφθηκε τις περιοχές Παπαδάτες, Γαλατά, Ριζοβούνι και Μελιανά του Δήμου Ζηρού, με τον ίδιο δυναμισμό όπως άλλωστε και σε όλη την προεκλογική περίοδο που διανύουμε. Ο Σπύρος Κυριάκης εκμηδενίζει αποστάσεις, αγνοεί την κόπωση και συνεχίζει με τον ίδιο δυναμισμό!

 

Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου :

Στην Αθήνα για λίγες ώρες χθες το πρωί προκειμένου να εμφανιστώ ζωντανά στην ΕΡΤ και στην εκπομπή Πρωινή Βάρδια. Η φωνή του νομού Πρεβέζης θα ακούγεται παντού! 
Επιστρεφοντας στην Πρέβεζα επισκέφτηκα τον ΟΚΑΝΑ. Η 26η Ιουνίου είναι παγκόσμια μερα κατά των ναρκωτικών και είχα μια πρώτης τάξεως ευκαιρια να ενημερωθώ για τις διαστάσεις του προβλήματος της εξάρτησης από ουσίες 
Τις απογευματινές ώρες επισκέφτηκα τα χωριά Παπαδάτες,Γαλατά,Ζερβό, Ριζοβουνι και Μελιανά του Δήμου Ζηρού.Οι προεκλογικές συναντήσεις προκειμένου να φτάσει παντού το μήνυμα της Ν.Δ και του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν γνωρίζουν αποστάσεις,κόπωση ή αναβολές.Τώρα χρειαζόμαστε περισσότερο από κάθε άλλη φορά αυτοδυναμία.Τώρα πλησιάζουμε στο τέρμα!
Η Ελλάδα Αλλάζει!

 

 

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα