Πέμπτη, 28/03/2024 | 17:46

Τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Νικοπόλεως & Πρεβέζης κ. Χρυσόστομο επισκέφθηκε , ο υποψήφιος δήμαρχος Πρέβεζας, Β. Ροπόκης

982 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 09/05/2019, 4:25 μμ | 0 σχόλια

 

 

Τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομο επισκέφθηκε στην Ιερά Μητρόπολη, ο υποψήφιος δήμαρχος Πρέβεζας, Βαγγέλης Ροπόκης, συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού “Δημοτική Ανατροπή”. Μετά τη συνάντηση, ο κ. Ροπόκης τόνισε: “Είχαμε την τιμή και την χαρά να συνομιλήσουμε επί πολλών θεμάτων με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη μας κ. Χρυσόστομο. Οι θέσεις και οι απόψεις του κρυστάλλινες και ουσιαστικές για τα ζητήματα της Μητρόπολης μας και του τόπου γενικότερα. Ζητήματα πολιτισμού, ανάπτυξης, ακόμα και θρησκευτικού τουρισμού στάθηκαν η αφορμή για έναν εποικοδομητικό διάλογο που εξελίχθηκε σε μία ουσιαστική συζήτηση αξιών και ουσιαστικών προτάσεων για το καλό του τόπου”.
Ο κ. Ροπόκης συζήτησε θέματα που απασχολούν την εκκλησία και άπτονται των αρμοδιοτήτων του Δήμου Πρέβεζας. Διαβεβαίωσε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη ότι θα εργαστεί συστηματικά για την προώθηση και επίλυση των θεμάτων αυτών και πως θα βρίσκεται αρωγός στο έργο της Μητρόπολης.
Ο συνδυασμός “Δημοτική Ανατροπή” τον ευχαριστεί ιδιαίτερα για την ζεστή του φιλοξενία αλλά και για τις ευχές

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα