Κυριακή, 13/06/2021 | 12:22

Πρώτη συνεδρίαση της διακομματικής επιτροπής στο Δημαρχείο Πρέβεζας

313 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 02/05/2019, 7:07 μμ | 0 σχόλια

 

 

 

Την πρώτη της συνεδρίαση πραγματοποίησε σήμερα στο Δημαρχείο της Πρέβεζας η διακομματική επιτροπή προκειμένου να συζητήσει θέματα που αφορούν την ομαλή διεξαγωγή  των προεκλογικών δραστηριοτήτων ενόψει της διενέργειας των Περιφερειακών, Δημοτικών και Ευρωεκλογών στις 26 Μαϊου.

Ο  Ευάγγελος Γιαννουλάτος     αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών  και ορισμένος από τον Δήμαρχο ως υπεύθυνος  για την συνεδρίαση της επιτροπής, ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους καλή επιτυχία  και δήλωσε πεπεισμένος ότι με την συνεργασία όλων η προεκλογική περίοδος θα ολοκληρωθεί  χωρίς προβλήματα.

Ο κ.Γιαννουλάτος παρουσίασε  στους εκπροσώπους των υποψηφίων  και των κομμάτων που παρέστησαν το νομικό πλαίσιο που  ισχύει για την προβολή (αφισοκόλληση, χρήση μεγαφώνων,  τοποθέτηση πανό κλπ) ενώ στην συνέχεια οι ίδιοι πήραν τον λόγο καταθέτοντας προτάσεις  και ενημερώνοντας για τον χώρο και τον χρόνο διεξαγωγής των εκδηλώσεών τους.

Στην ίδια συνεδρίαση εξάλλου  έγινε ενημέρωση για την κάλυψη της προεκλογικής δραστηριότητας των υποψηφίων (στρογγυλά τραπέζια, προσωπικές συνεντεύξεις, κεντρικές ομιλίες κλπ) καθώς  και η κλήρωση για την σειρά παρουσίασης των υποψηφίων.

Το θέμα  του καθορισμού δημοτικών χώρων που θα διατεθούν κατά την προεκλογική περίοδο  εξάλλου θα συζητηθεί και στην κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή και ώρα 18.30 .

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα