Παρασκευή, 02/12/2022 | 03:52

Ο Δήμος Πρέβεζας τίμησε τον εικαστικό Κωσταντίνο Πιέτα

627 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 02/05/2019, 7:33 μμ | 0 σχόλια

 

 

 

Τον Πρεβεζάνο εικαστικό Κωσταντίνο Πιέτα τίμησε ο Δήμος της Πρέβεζας  τόσο για την συνολική προσφορά του στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης όσο και για την προσφορά δύο έργων  του προς τον Δήμο.

Τον κ .Πιέτα δέχτηκε  στο γραφείο του και ευχαρίστησε προσωπικά ο Δήμαρχος Χρήστος Μπαϊλης ενώ η εντεταλμένη σύμβουλος Πολιτισμού Ελευθερία Αγγέλη  , αναφέρθηκε στα έργα του αυτοδίδακτου καλλιτέχνη ο οποίος μετατρέπει τα ανακυκλώσιμα μεταλλικά υλικά σε πραγματικές “μορφές” τέχνης.

Ο κ. Πιέτας ευχαρίστησε  τόσο τον κ.Μπαϊλη όσο και την κ. Αγγέλη  για την απονομή της τιμητικής πλακέτας υπογραμμίζοντας ότι   η δημιουργία γι΄ αυτόν είναι πλέον τρόπος ζωής και επιθυμεί να προσφέρει ακόμα  περισσότερα στην πόλη.

Τα έργα   που ο σεμνός καλλιτέχνης  δώρισε στον Δήμο είναι μια μικρογραφία του F/B Πρέβεζα (το οποίο εκτελούσε την πορθμειακή   γραμμή Πρέβεζας-Ακτίου και βρίσκεται στο κτίριο της Λαϊκής Αγοράς ) καθώς και ο “Δίαυλος”  έργο που αποτυπώνει το αρχαίο ελληνικό μουσικό όργανο και κοσμεί πλέον τον χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου της  Πρέβεζας .

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα