Κυριακή, 13/06/2021 | 13:31

Νίκος Λιβιεράτος : «Στις εκλογές αυτές λείπει ο πολιτικός λόγος και περισσεύουν οι υποσχέσεις που δεν μπορούν να τηρηθούν»

387 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 20/05/2019, 6:45 μμ | 0 σχόλια

 

 

Στις εκλογές που θα γίνουν παρόλο τον συνωστισμό των υποψηφίων λείπει ο πολιτικός λόγος και περισσεύουν οι υποσχέσεις που δεν μπορούν να τηρηθούν.
Και πως να τηρηθούν όταν τα μνημόνια στραγγαλίζουν την αυτοδιοίκηση και πετσοκόβουν την χρηματοδότηση στο 50% .Αυτό προβλέπει το μεσοπρόθεσμο μνημόνιο 19 -23 . Άρα η διεκδίκηση πρέπει να αρχίζει από εκεί. Η Ανυπότακτη Ήπειρος αγωνίζεται εναντίον των μνημονίων και για την αύξηση της χρηματοδότησης της αυτοδιοίκησης. Αγωνιζόμαστε να μην ιδιωτικοποιηθούν τα λιμάνια της Ηπείρου όπως της Ηγουμενίτσας. Να αναβαθμισθεί το εμπορικό λιμάνι της Πρέβεζας που κινδυνεύει από την επέκταση της ιδιωτικής Μαρίνας. Να μην μπουν οι κρατικές και δημοτικές εκτάσεις στο Υπερταμειο όπως το σχολείο του Παντοκράτορα τα οικόπεδα της πυροσβεστικής και του Νοσοκομείο , ο χώρος μπροστά στο κάστρο του Παντοκράτορα. Δεν θέλουμε φαραωνικά έργα για την επεξεργασία των σκουπιδιών με ΣΔΙΤ που θα επιβαρύνουν σημαντικά τα δημοτικά τέλη του Πρεβεζάνου. Αγωνιζόμαστε ενάντια στις έρευνες και εξορύξεις πετρελαίων στην Ήπειρο και Ιόνιο που θα καταστρέψουν τον Τουρισμό την παραγωγή και κυρίως την υγεία μας και την Ηπειρώτικη φύση.
Με γνωρίζεται από τους αγώνες μας για την πόλη και το περιβάλλον γι’αυτό αποφάσισα να ζητήσω την ψήφο σας ως υποψήφιος για την περιφέρεια με την Ανυπότακτη Ήπειρο.

Νίκος Λιβιεράτος – Καρδιολόγος, Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Πρέβεζας με τον Συνδυασμό «Ανυπότακτη Ήπειρος»

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα