Παρασκευή, 29/03/2024 | 16:28

Δήμος Πρέβεζας : Φρεσκάδα στα δημοτικά πράγματα η υποψηφιότητα της Ελένης Παναγιώτου

626 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 05/05/2019, 2:48 μμ | 0 σχόλια

 

Από τα νέα πρόσωπα, τα άφθαρτα, τα φρέσκα και παράλληλα τα αξιόλογα είναι η υποψηφιότητα της Ελένης Παναγιώτου με την ανεξάρτητη Δημοτική παράταξη Πρέβεζας “Ανάπτυξη Τώρα” και υποψήφιο δήμαρχο Πρέβεζας τον Γιώργο Νίτσα!

 

Η ανεξάρτητη Δημοτική παράταξη του Δήμου Πρέβεζας «Ανάπτυξη Τώρα» με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιώργο Νίτσα, υποδέχεται με χαρά  την αισθητικό Ελένη Παναγιώτου γέννημα θρέμμα της Πρέβεζας. Η Ελένη θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος Πρέβεζας στη Δημοτική Ενότητα Πρέβεζας. Η ίδια δηλώνει την αμέριστη αγάπη της για τον τόπο και θέτει υποψηφιότητα στις δημοτικές εκλογές «Για να αναδείξουμε τις ομορφιές του δήμου μας, τον τόπο που αγαπάμε όλοι» όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει.  Όσο για το πως αντιμετωπίζει την υποψηφιότητά της; «Χαίρομαι που μου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθώ με τα κοινά του τόπου μας και χαίρομαι διπλά γιατί μέσα από αυτή την υποψηφιότητα βλέπω ότι υπάρχουν κάποιοι που δείχνουν εμπιστοσύνη σε νέους ανθρώπους. Εμείς οι νέοι άνθρωποι είμαστε αυτοί που ζούμε την αγωνία του αύριο, σε αυτή την δύσκολη εποχή. Έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου, την οποία απέκτησα με τον καθημερινό μου αγώνα και με την δουλειά μου, που μου έδωσε την ευκαιρία να μοιράζομαι τις ίδιες αγωνίες με όλους. Αυτό είναι που θέλω να κάνω,  να αγωνιστώ για αυτά που όλοι αξίζουμε και είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρω, ανταποκρινόμενη στην εμπιστοσύνη που έδειξαν οι άνθρωποι του συνδυασμού από την πρώτη στιγμή που με κάλεσαν να συμμετέχω και εγώ στα κοινά του τόπου μας.

Ο επικεφαλής της ανεξάρτητης Δημοτικής παράταξης «Ανάπτυξη Τώρα» υποψήφιος δήμαρχος Πρέβεζας Γιώργος Νίτσας  δήλωσε : «Είναι μεγάλη μας χαρά που υποδεχόμαστε την Ελένη στην παράταξή μας, που είναι από αντιπροσωπεύει την νέα εποχή και τις αγωνίες της νέας. Αυτό είναι που θέλουμε στην ομάδα μας, την συμμετοχή όλων μας, ιδιαίτερα τους νέους αγωνιστές με ικανότητες, για  να βοηθήσουμε όλοι και όλες τον τόπο να αποκτήσει τη θέση που δικαιούται και του αξίζει. Όλοι και όλες μαζί μπορούμε και θα τα καταφέρουμε. Καλωσορίζουμε τη Ελένη στο ψηφοδέλτιο της νίκης. Η νίκη που έρχεται είναι νίκη των δημοτών Πρέβεζας.»

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα