Τετάρτη, 24/04/2024 | 23:07

Δήμος Πρέβεζας : Ο υποψήφιος Δήμαρχος Χρήστος Μπαίλης σε Ριζά, Χειμαδιό, Βράχο

1087 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 10/05/2019, 2:42 μμ | 0 σχόλια

 

 

Έργα βελτίωσης της καθημερινότητας των κατοίκων καθώς και  παρεμβάσεις που θα αλλάξουν ριζικά το τοπίο σε μια από τις πιο τουριστικές ζώνες της Ηπείρου σύντομα θα αποτελούν όχι όραμα αλλά πράξη για τους κατοίκους της Δ.Ε Ζαλόγγου.

Αυτό υπογράμμισε ο   επικεφαλής του συνδυασμού  “Δημοτική Συνεργασία” Χρήστος Μπαϊλης  ο οποίος πλαισιωμένος από συνεργάτες του , επισκέφθηκε τις Τοπικές Κοινότητες  Ριζών, Χειμαδιών και Βράχου.

Ο νυν και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Πρέβεζας, τόνισε ότι    προτεραιότητες αποτελούν η άμεση δημοπράτηση του διαδημοτικού έργου ύδρευσης της παράκτιας ζώνης καθώς και η ολοκλήρωση του έργου αποχέτευσης της ίδιας περιοχής.

“Καταφέραμε και δρομολογήσαμε δύο μεγάλα έργα τα οποία  θα δώσουν οριστική λύση στο πρόβλημα της ύδρευσης και της αποχέτευσης με ό,τι θετικό  αυτό συνεπάγεται για την τουριστική ανάπτυξη της παράκτιας ζώνης του Δήμου μας” τόνισε ο κ Μπαϊλης  υπογραμμίζοντας ότι τα αμέσως επόμενα χρόνια η περιοχή με την πλούσια ιστορία και το μοναδικό φυσικό περιβάλλον θα καταστεί  πόλος έλξης επισκεπτών όχι μόνο την θερινή περίοδο αλλά καθόλη την διάρκεια του έτους.

Ο   υποψήφιος Δήμαρχος Πρέβεζας   ανέφερε επίσης στους κατοίκους  ότι η προσπάθεια για την βελτίωση της καθημερινότητας  με έργα οδοποιίας και λοιπές βελτιώσεις αποτελούν επίσης προτεραιότητα   ενώ ιδιαίτερη έμφαση (με στοχευμένες παρεμβάσεις προς την πολιτεία ) θα δοθεί και στην επίλυση του χρόνιου προβλήματος με τις λεγόμενες “κατεχόμενες” εκτάσεις.

“Για εμάς   ο Δήμος είναι πρωτίστως οι Δημότες μας,  όλοι εσείς και θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε μαζί με ηρεμία, νηφαλιότητα, ειλικρίνεια και εμπιστοσύνη” τόνισε ο κ.Χρήστος  Μπαϊλης ο οποίος καθημερινά στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού που βρίσκεται στην συμβολή των οδών Λ.Ειρήνης και Χρ.Κοντού (έναντι  Β’ Δημοτικού Σχολείου στην Πρέβεζα) δέχεται τους πολίτες και συζητά μαζί τους θέματα που αφορούν τον Δήμο, αλλά και προτάσεις τους για την Πρέβεζα του  2023.

 

Από το Γραφείο Τύπου

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα