Παρασκευή, 29/03/2024 | 10:06

Δήμος Πρέβεζας : Δυναμική, γεμάτη συναίσθημα, αλλά και Ενωτική ομιλία του Νίκου Γεωργάκου

859 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 31/05/2019, 11:37 μμ | 0 σχόλια

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 93:

Η ΠΡΕΒΕΖΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΞΕΛΕΞΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΦΡΑΓΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ  ΝΙΚΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΣΤΗ ΜΑΖΙΚΗ ΚΑΙ ΕΝΩΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ  ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΓΕΩΡΓΑΚΟΥ

Σε μία πολύ δυναμική, γεμάτη συναίσθημα αλλά και κυρίως ενωτική ομιλία του απόλυτου νικητή του πρώτου γύρου στις Δημοτικές Εκλογές και ως ο επόμενος Δήμαρχος της καρδιάς του Δήμου Πρέβεζας, παρουσία πλήθους Πρεβεζάνων, πραγματοποίησε σε πανηγυρικό κλίμα νίκης ο Πολιτικός Μηχανικός Νίκος Γεωργάκος, την Κεντρική Ομιλία της ΝΙΚΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ στην παραλία της Πρέβεζας!

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Πρέβεζας άνοιξε την ομιλία του, μετά τη θερμή υποδοχή για την πρώτη θέση του Συνδυασμού και του ίδιου, από τους πολλούς Πρεβεζάνους που είχαν προσέλθει να παρακολουθήσουν την ομιλία και τους Υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους του Συνδυασμού «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!», καθώς του τοπικού Βουλευτή της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. Στέργιου Γιαννάκη, των Περιφερειακών Συμβούλων με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη κ. Χρήστου Ματσίρα και Αχιλλέα Γκούμα, του Προέδρου του Επιμελητηρίου κ. Γιάννη Μπούρη, του Προέδρου της ΝΟΔΕ κ. Νίκου Τζίμα, του ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου κ. Διονύση Καλλίνικου, του καταξιωμένου Πρεβεζάνου Δικηγόρου κ. Βασίλειου Γιάπρου, και των επικεφαλής των Δημοτικών Συνδυασμών  «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ»  κ. Γεώργιου Νίτσα – πλαισιωμένου από κλιμάκιο Υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων του – και του Δημοτικού Συνδυασμού «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ»  κ. Ευάγγελου Ροπόκη – επίσης πλαισιωμένου από κλιμάκιο Υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων του – ,  του στελέχους της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. Σπύρου Κυριάκη και αρκετών Υποψήφιων Συμβούλων άλλων Δημοτικών Συνδυασμών .

Ακολουθεί η ομιλία του αυριανού Δημάρχου Πρέβεζας Πολιτικού Μηχανικού Νίκου Γεωργάκου και επικεφαλής του Συνδυασμού της ΝΙΚΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!».

«Πρεβεζάνες και Πρεβεζάνοι καλησπέρα από την Πρέβεζα, που έδωσε την περασμένη Κυριακή τη ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ στο «ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!!

Την Πρέβεζα, που με οδήγησε στην πρώτη θέση ως το Δήμαρχο της καρδιάς της !!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ !!!!!

Σήμερα δεν κλείνει ο κύκλος της προσπάθειας όλων των Δημοτών για το ΝΕΟ και το ΙΚΑΝΟ που θα αποφέρει η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ μας.

Σήμερα από εδώ, από την Πρέβεζα της καρδιάς μου, ξεκινάμε όλοι μαζί και ενωμένοι, την αναδιοργάνωση, την αναγέννηση, την επανεκκίνηση και την επαναφορά του Δήμου μας στο δρόμο της εξωστρέφειας και της ανάπτυξης !!!

Η παρουσία όλων εδώ στην ομιλία της ΝΙΚΗΣ, της νέας εποχής για το Δήμο μας, ενώνει «τα θέλω» όλων μας για το καλό του τόπου, που οδηγούν στο απαιτούμενο έργο και πρόγραμμα διακυβέρνησης μέσα όμως από το πλαίσιο της γνώσης, της ποιότητας, της δυναμικής εξωστρεφούς ανάπτυξης και κυρίως του ήθους που χαρακτηρίζει την πρόταση του ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!

Σας μιλώ ειλικρινά, δεν αποτελεί για εμένα τη μεγαλύτερη συγκίνηση η επιτυχία της εκλογής και της προσωπικής νίκης, μαζί με τους συνεργάτες μου και τους Υποψήφιους του Συνδυασμού μας.

Η μεγαλύτερη επιτυχία, είναι αυτή, του να ενώσουμε, να γίνουμε αρχικά η καθαρή δύναμη της Νίκης των Δημοτών και στη συνέχεια  να έχουμε τη χαρά και την τιμή της γενικής αποδοχής ώστε να ξεπεράσουμε το παλιό ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, το τονίζω και πάλι, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, να περάσουμε στο ΝΕΟ και το ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ με τη ΝΙΚΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ !!!

Και επειδή κάποιοι δεν λένε να προχωρήσουν μπροστά ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ – τώρα που όλη η πατρίδα μας αφήνει πίσω τους λαϊκισμούς και διχασμούς – ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΠΑΛΙΟ δεν εννοούμε μόνο πρόσωπα…

Εννοούμε κακές πρακτικές, αδυναμίες, ανεπάρκειες, ελλείψεις στρατηγικού σχεδιασμού και προπαντός ,την απουσία δυναμικής, μαχητικότητας, ζήλου και δίψας με όραμα για κάτι το καλύτερο, για κάτι το πιο λειτουργικό, για κάτι το πιο ποιοτικό για όλους τους Δημότες!!!

Έχω ως στόχο με πολύ δουλειά, αλλά και με Στρατηγική και Συντονισμό, να μεταλλαχτούμε μακροπρόθεσμα από ένα Δήμο παράδειγμα προς αποφυγή σε ένα Δήμο πρότυπο, ώστε όλοι εμείς αλλά και όλοι στην Ελλάδα, όπως σας είχα γράψει όταν σας δήλωσα ΤΟ ΠΑΡΩΝ για το ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ, να μιλούν για την Πρέβεζα με θαυμασμό, βάζοντας θαυμαστικό όπως της αρμόζει και μας αξίζει στους ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ.

Το θαυμαστικό του Δήμου της Καρδιάς μας, που μας ενώνει όλους κάτω από τον ήλιο του λαμπερού τόπου μας του πολιτισμού και της ιστορίας, που ΔΥΣΤΥΧΩΣ τα έκρυψαν τα σύννεφα της στασιμότητας και της εσωστρέφειας.

Το θαυμαστικό για τον τόπο μας, που μας κάνει όλους μία ομάδα κάτω από το γαλάζιο του ουρανού και δίπλα στο ξεχωριστό μπλε της θάλασσάς μας, του φημισμένου Αμβρακικού και της μεγαλύτερης αμμουδιάς της Ευρώπης!

Το θαυμαστικό μέσα στο πράσινο του μοναδικού φυσικού κάλλους του ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ, αλλά και της ευλογημένης τούτης γης που μας δίνει ζωή και όραμα!

Το θαυμαστικό, μέσα στο κόκκινο της καρδιάς των Δημοτών και της αγωνίας τους, που έχει κτυπήσει κόκκινο, για ένα Δήμο που θα τους σέβεται και θα τους προσφέρει την ποιότητα ζωής ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ!!!

Το δικό μου ευχαριστώ δεν χωρούσε απλά σε λόγια και δεν γράφεται με λέξεις. Θα σας το πω κοιτώντας σας στα μάτια…

Το δικό μου ευχαριστώ, εκφράζεται μόνο με την εκπλήρωση της αποστολής της εντολής που μου δώσατε και θα λάβω εκ νέου την επόμενη Κυριακή, από τη ΝΙΚΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ !!!

Το ευχαριστώ μου πηγάζει από μέσα μου και θα είναι έμπρακτο και μετρήσιμο, όταν θα σας κοιτώ στα μάτια σε τέσσερα χρόνια από σήμερα, μπροστά στα έργα μας για όλους εσάς και υπό την αλήθεια των πράξεων μας!

Δεν είμαι υποψήφιος Δήμαρχος απλά για να εκλεγώ για επαγγελματική αποκατάσταση, είμαι ο αποφασισμένος αυριανός Δήμαρχός σας, για να επιτύχω και να εργαστώ σκληρά για την Πρέβεζα και σε κάθε Δημοτική Ενότητα, για κάθε ανάγκη και σε κάθε γειτονιά και χωριό.

Θα εργαστούμε για την Πρέβεζα της καρδιάς μας, των ανεκμετάλλευτων παραλιακών ζωνών, εξαιρετικού φυσικού κάλλους αλλά και των πραγματικά παραμελημένων ιστορικών, πολιτιστικών και θρησκευτικών θησαυρών όπως το ετοιμόρροπο μοναδικής ομορφιάς και μη επισκέψιμο ΚΑΣΤΡΟ ΣΤΟ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΑ.

Την Πρέβεζα της ιστορίας, του πολιτισμού, των παραδόσεων και των τεχνών αλλά και την Πρέβεζα της παραγωγής και της μεταποίησης. Την Πρέβεζα δυστυχώς της ανεργίας που η επιχειρηματική της δραστηριότητα αγωνιά, αποκομμένη, από την όποια υποστήριξη προβολής και ενίσχυσης από τη Δημοτική Αρχή είτε στο λιμάνι, είτε στη ΒΙΠΕ, είτε στην αγορά, είτε στον ΤΟΥΡΙΣΜΟ, είτε στη ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ σε ένα Δήμο εισπράκτορα αντί σε ένα ΔΗΜΟ ΣΥΜΜΑΧΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ!!!

Με τη δική σας ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΗ εντολή την επόμενη Κυριακή στις 2 ΙΟΥΝΙΟΥ, θα είμαστε από την 1η Σεπτεμβρίου στο πλευρό σας για τέσσερα χρόνια.

Μέσα στο Δημαρχείο για σχεδιασμό και συντονισμό, για την υαλοποίηση και την απορρόφηση προγραμμάτων και καθημερινά έξω στο πεδίο των θεμάτων και των προβλημάτων προς επίλυση για όλους τους Δημότες !!!

Στο ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ που αμέσως μετά ΤΗ ΝΙΚΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ θα παρακολουθούμε στενά την απερχόμενη Δημοτική Αρχή και σε κάθε της βήμα, μέχρι να μας παραδώσει τη διοίκηση.

Μας εμφανίστηκε ο απερχόμενος Δήμαρχος κ. Μπαΐλη στην κοινή μας συνέντευξη, σαν να είναι νεοεμφανιζόμενος υποψήφιος σαν να μην υπήρξε μία ημέρα Δήμαρχος.

Σε μία από τις λίγες του αναφορές ως Δήμαρχος εννέα ετών στο Δήμο, τόνισε ότι όποιος και να ήταν στη θέση του δεν θα έκανε κάτι το διαφορετικό…

ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΙΛΗ, ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ!!!

Πολλά διαφορετικά και ακόμα πολλά περισσότερα θα είχαν σχεδιαστεί και πραγματοποιηθεί, αν το Δημαρχείο δεν λειτουργούσε από πλευράς της Δημοτικής Αρχής σας σε ρυθμό ημιαπασχόλησης…

Το Δημαρχείο πρέπει να αποτελεί τον πιο ζωντανό, παραγωγικό και πιο δραστήριο θεσμό για όλο το Δήμο!!!

Το Δημαρχείο δεν πρέπει να είναι  ένα κτίριο φάντασμα, με ένα Δήμαρχο αόρατο και ευθυνόφοβο.

Το Δημαρχείο πρέπει να αποτελεί το σημείο επαφής συνεργασίας με τους συλλόγους και τους φορείς, για την ανάπτυξη του Δήμου σε κάθε επίπεδο και όχι ένα γραφείο φιλοξενίας και μισθοδοσίας.

Το νέο και καθαρό ψηφοδέλτιο έκανε τη διαφορά και έγινε το ψηφοδέλτιο της ΝΙΚΗΣ και ήρθε πρώτο στις εκλογές και θα έρθει και πάλι πρώτο δυναμικά εκλέγοντας το νέο Δήμαρχο της καρδιάς σας !!!

Η ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ αποτέλεσε, μέσα στην κάλπη την περασμένη Κυριακή, την καλύτερη απάντησή σας, απέναντι στην κοροϊδία και την ανεπάρκεια, όλων όσων για δύο φορές, επί 9 χρόνια, άρπαξαν τη ψήφο σας και εξαφανισμένοι δεν ανταποκρίθηκαν στις ανάγκες σας.

Αυτών, που ακόμα και σήμερα, μετά από εννέα χρόνια, καλούν τους Δημότες εκ νέου με τα θα και τα λόγια μιλώντας για αλλαγή σελίδας στο ίδιο κακογραμμένο βιβλίο της ανεπάρκειας και των λαθών!!!

Την ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΣΕΛΙΔΑ!!!

ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΚΟΓΡΑΜΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΩΝ ΕΝΝΕΑ ΕΤΩΝ !!!

Πετάμε μία και καλή  το τεφτέρι του κυρίου Μπαΐλη  των εννέα χαμένων χρόνων για το Δήμο Πρέβεζας και τους Δημότες !!!!!!!!

ΩΣ ΕΔΩ !!!

Εννέα χρόνια χαμένων ευκαιριών, με πλήρη αποχή από απευθείας ευρωπαϊκά και αποτυχίες στα εθνικά προγράμματα

Εννέα χρόνια από χαμένες ευκαιρίες τουριστικής αξιοποίησης του ίδιου μας του φυσικού και ιστορικού πλούτου, αλλά και μη προβολής και προώθησης των εκλεκτών μας τοπικών προϊόντων

Εννέα χρόνια ενός Δημάρχου που απέρριψε, φοβήθηκε και δεν υλοποίησε ότι δεν γνωρίζει και δεν καταλαβαίνει, όπως κατάγγειλαν όταν τον εγκατέλειψαν οι πολλοί στενοί του συνεργάτες.

Έχω καθήκον με τους συνεργάτες μου να διορθώσουμε και να μετατρέψουμε την εχθρική καθημερινότητα που στέκεται εμπόδιο στις ζωές μας με τις μικρές άμεσες ενέργειες και αποκαταστάσεις σε κενά και προβληματικά πεδία.

Έχουμε όμως μεγάλη ευθύνη και εμείς… Έχουμε την ευθύνη της ψήφου μας η οποία πλέον μετά την πρώτη Κυριακή των δεσμεύσεων και των υποχρεώσεων σε Υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους συγγενείς, συνεργάτες και φίλους, μετατρέπεται κυριολεκτικά και αποκλειστικά σε προσωπική ελεύθερη ψήφο, ευθύνης και επιλογής!

Ψήφος επιλογής και ευθύνης ανάμεσα στα παρακάλια του ίδιου και ίδιου συστήματος και στις υποχρεώσεις με προεκλογικούς εκβιασμούς από τη μία και ψήφος επιλογής και ευθύνης για ένα Δήμο που θα λειτουργεί σωστά, ισότιμα για όλους τους Δημότες  και με σχέδιο υλοποίησης προγραμμάτων και εργασιών στην ώρα τους από την άλλη.

Τα δικαιώματά μας και οι υποχρεώσεις του Δήμου για την καθημερινότητά μας και την ποιότητα ζωής μας, πρέπει να αποτελούν το πρωταρχικό καθήκον της Δημοτικής Αρχής προς τους Δημότες και όχι μέσο παραγοντισμού και προεκλογικών εκβιασμών…

Ο φωτισμός για ασφάλεια έξω από το σπίτι σας, το καθαρό νερό για τα παιδιά σας, το δίκτυο αποχέτευσης, ο καλοσυντηρημένος ασφαλής με διαγράμμιση και σήμανση δρόμος και η παροχή υπηρεσιών και προγραμμάτων ενίσχυσης, δεν αποτελούν χάρες τους, αλλά το ελάχιστο καθήκον τους προς τους Δημότες!!!

Σας δηλώνω εκ νέου ως προς το όραμα και το στόχο μου ως ο επόμενος Δήμαρχος. Να μην υπάρξει το 2023 καμία ανάγκη προεκλογικού έργου μπαλώματος για προεκλογικό εκβιασμό όπως δυστυχώς δίχως ντροπή συμβαίνει σήμερα από την απερχόμενη Δημοτική Αρχή για λίγους ψήφους…

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος για να εκλεγεί προεκλογικά τρέχει πολύ, όμως ο καλός Δήμαρχος που πονά τον τόπο του και τους συμπολίτες του, αν τρέχει μία στις εκλογές για να εκλεγεί πρώτος, όταν εκλεγεί θα πρέπει να τρέχει δύο και τρεις φορές παραπάνω σε όλο το Δήμο και να είναι ο πρώτος που θα δίνει το παρόν στα προβλήματα αλλά και ο πρώτος που θα προτείνει λύσεις.

Δεν μπορεί και δεν επιτρέπεται να εξαρτάται ο Δήμος, από τις ορέξεις, το πρόγραμμα, την επάρκεια γνώσεων ή και την ανεπάρκεια 5 αντιδημάρχων και ενός Δημαρχείου σε πλήρη αποσυντονισμό και μη αξιοποίηση των ικανοτήτων του προσωπικού !

Η ώρα της ΝΙΚΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ έφτασε, η ώρα της ευθύνης των πολιτών του Δήμου ήρθε και την Επόμενη ΚΥΡΙΑΚΗ στις Δημοτικές Εκλογές για το Δήμο Πρέβεζας όλοι εσείς και όλοι εμείς θα το πράξουμε !!!

Συγκεκριμένα για τη Δημοτική ενότητα ΠΡΕΒΕΖΑΣ έχω αποφασίσει για άμεσο σχεδιασμό και υλοποίηση:

Επανασχεδιασμός δικτύου καθαριότητας, ενίσχυση στόλου, έναρξη προγράμματος πραγματικής ανακύκλωσης κυκλικής οικονομίας.

Ασφάλεια οδικού δικτύου συντήρηση οδοποιίας, σήμανση, φωτισμός  και διαγράμμιση.

Πρόγραμμα καταγραφής, συντήρησης, ανάδειξης & προβολής πολιτιστικής, ιστορικής και θρησκευτικής κληρονομιάς  (Αρχαία Νικόπολη, μνημεία, κάστρα, μουσείο) σε συνεργασία με τη Μητρόπολη, Πολιτιστικούς Φορείς και Υπάρχουσες Δομές αλλά και ανάπτυξη νέων πολιτιστικών υποδομών (μουσείο ιστορίας πόλης και μουσείο Συρρακιωτών)

Πράσινη ανάπλαση Δημόσιων Χώρων, ασφαλής επαναλειτουργία των κλειστών παιδικών χαρών.

Συντήρηση -εκσυγχρονισμός  των χώρων άθλησης , κατασκευή νέων και ενίσχυση των αθλητικών σωματείων.

Φροντίζουμε τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς σεβόμαστε το κοινωνικό σύνολο.

Κατασκευή κτιρίου Μουσικού Σχολείου, ενεργειακή αναβάθμιση των σχολείων και ανάπλαση των εξωτερικών χώρων .

Πλήρη τουριστική αξιοποίηση και αναβάθμιση του παραλιακού μετώπου και επέκταση σχεδίου πόλεως σύμφωνα με το ΓΠΣ Πρέβεζας

Πρεβεζάνες και Πρεβεζάνοι από κάθε Τοπική Κοινότητα της Δημοτικής Ενότητας Πρέβεζας , σήμερα εδώ μπροστά σας υποδέχεστε στην πόλη μας το δικό σας Δήμαρχο, το Δήμαρχο όλων των Δημοτών του ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!, τον Υποψήφιο Δημότη Δήμαρχο όλων των Δημοτών.

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΔΗΛΩΣΑΤΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΣΦΡΑΓΙΣΕΤΕ ΜΕ ΤΗ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ!!!!

Οι εκλογές ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΓΥΡΟΥ της εκλογής Δημάρχου ,είναι εξαιρετικά κρίσιμες για τον Δήμο μας. Το Δήμο της Καρδιάς μας.

Είναι ίσως η τελευταία ευκαιρία να ξεφύγει ο Δήμος από την διαρκή κατρακύλα ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΑΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΑ !

Να αποβάλλει το παλιό και το φθαρμένο που τον πνίγει.

Το διακύβευμα των εκλογών αυτών δεν είναι αν θα βγει ο Α η ο Β Δήμαρχος και ποιο κόμμα τον υποστηρίζει.

Το διακύβευμα είναι η ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ στο μέλλον για το Δήμο, και ποιος μπορεί καλύτερα να το υπηρετήσει με την πιο καλή ομάδα διοίκησης.

Ο «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» είναι οι Δημότες του και η ΝΙΚΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ είναι το μόνο διαβατήριο για την πορεία στην ανάπτυξη και την έξοδο από την εσωστρέφεια, την απραξία και το μαρασμό!

Το άλλο απαιτούμενο ώστε να περάσει ο Δήμος μας και η Δημοτική Ενότητα στη σφαίρα της ανάπτυξης είναι η αναδιοργάνωση της λειτουργίας  του Δήμου ως προς την ΟΡΓΑΝΩΣΗ – ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ – ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ των έργων και των υπηρεσιών της Δημοτικής Αρχής

Έφτασε η ώρα για δουλειά και προκοπή ! Ξεκινάμε, όλοι μαζί, στη μεγάλη και δύσκολη αλλά εφικτή αποστολή, του να αναπληρώσουμε το χαμένο χρόνο και τις χαμένες ευκαιρίες ανάπτυξης, από τη διπλά αποτυχημένη περίοδο των 9 ετών της δημοτικής αρχής.

Αυτή την Κυριακή μετά ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ, ο Δήμος επιστρέφει στα χέρια των Δημοτών με την εκλογή μου ως ο νέος Δήμαρχος, ως ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ!

Ξεκινά μια νέα εποχή για το Δήμο μας αφήνοντας πίσω ως μία κακή ανάμνηση την περίοδο των λίγων που δεν έκαναν τίποτα για τους πολλούς…

Η ΝΙΚΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ θα έρθει αυτή την Κυριακή και αποτελεί πλέον το ΝΕΟ ΔΡΟΜΟ που θα μας απεγκλωβίσει από το αδιέξοδο και θα μας οδηγήσει όλους μαζί, στο παραγωγικό παρόν που θέλουμε .

Δεν έχω στόχο να είμαι ο Δήμαρχος καριέρας και συναλλαγής αλλά ο Δημότης Δήμαρχος έργων και ανάπτυξης της δικής σας εκλογής !!!

Την Κυριακή δεν ψηφίζουμε απλά για δυο πρόσωπα αλλά αποφασίζουμε το μέλλον για 30.000 ψηφοφόρους και τους νέους του τόπου μας!!!

Την Κυριακή δεν έχουμε ένα δίλλημα μεταξύ δύο διαφορετικών προτάσεων ανάπτυξης και λειτουργίας αλλά ενα δίλλημα μεταξύ

Της απραξίας και της πράξης,

Του παλιού και του νέου,

Δεν μπορεί και δεν πρέπει, να γυρίσει πάλι πίσω, στο παλιό και στο αποτυχημένο ο τόπος μας, τώρα που οι Δημότες πέρασαν μπροστά ξεπερνώντας τα βαρίδια εμπόδιο στην ανάπτυξη και σπάζοντας τα δεσμά της απραξίας και της ανεπαρκείας με το νέο και το ικανό!!

Ήρθε η ώρα να πάρουμε αυτό πού δικαιούμαστε ,αυτό πού μας αξίζει. Να βάλουμε στην άκρη, σκοπιμότητες ,και μικροσυμφέροντα. Να δούμε τι πραγματικά συμφέρει το Δήμο μας και να το επιδιώξουμε όλοι μαζί.

Δεν διεκδικώ αποκλειστικότητα στο ενδιαφέρον αυτό.

Αλλά όσοι θέλουμε την πρόοδο, την εξέλιξη και την προοπτική πρέπει να συνεργαστούμε για το καλό του Δήμου μας! Πιστεύω ότι έχω το καθαρό πρόσωπο και το καθαρό παρελθόν να με εμπιστευτείτε όπως και το πράξατε την πρώτη Κυριακή.

Έχω τα εχέγγυα και η μέχρι τώρα πορεία μου το εγγυάται και στη μελλοντική μου πορεία ως ο νέος σας Δήμαρχος θα σας το αποδείξω !!!

Έχουμε τη θέληση να εργαστούμε!

Έχουμε τη γνώση να σχεδιάσουμε!

Έχουμε τη δύναμη να αναπτύξουμε!

Έχουμε το ήθος να σεβαστούμε!

Έχουμε το όραμα να πετύχουμε!

Έχω ως νέος Δήμαρχος δίπλα μου, όλους εσάς, τους εντολείς της ΝΙΚΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ, για να φτιάξουμε το Δήμο της Καρδιάς μας όπως μας αξίζει και έχουμε το καθήκον!!! Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς !!!

Ευχαριστώ την ικανή ομάδα του ψηφοδελτίου μας  ευχαριστώ τους εθελοντές και τους συνεργάτες μου!

Σας ευχαριστώ για την τιμή να μου δώσετε την εντολή να υπηρετήσω τους Δημότες και τον τόπο μου.

Η ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΗΡΘΕ, Η ΝΙΚΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΕΡΧΕΤΑΙ !!!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα