Παρασκευή, 29/03/2024 | 11:45

Δήμος Ζηρού: Θερμή υποδοχή στον Δημήτρη Γιολδάση, σε Μελιανά, Πολυστάφυλο, Άσσο και Νικολίτσι!!!

1354 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 15/05/2019, 12:51 μμ | 0 σχόλια

 

Θερμή ήταν η υποδοχή του υποψήφιου δημάρχου Ζηρούν και επικεφαλής της παράταξης “ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ” Δημήτρη Γιολδάση σε Μελιανά, Πολυστάφυλο, Άσσο και Νικολίτσι, γεγονός ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί σε όλο τον δήμο Ζηρού, αναφορικά με τον κ. Γιολδάση και τους συνεργάτες του. Τα μηνύματα νίκης φτάνουν από κάθε γωνιά του δήμου και πεποίθηση όλων είναι ότι ο κ. Γιολδάσης και οι συνεργάτες του  θα πάρουν καθαρή εντολή από την πρώτη Κυριακή στο Δήμο Ζηρού.

 

Με ένα ζεστό καλωσόρισμα υποδέχθηκαν τον υποψήφιο δήμαρχο για τον Δήμο Ζηρού, κ. Δημήτρη Γιολδάση, οι πολίτες στα χωριά Μελιανά, Πολυστάφυλο, Άσσο και Νικολίτσι, κατά την επίσκεψή του την  Τρίτη 14/05.
Οι κάτοικοι των συγκεκριμένων περιοχών, αφού εξέφρασαν με θέρμη την υποστήριξή τους στον συνδυασμό “ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ”, δήλωσαν παράλληλα την απογοήτευσή τους για την νυν δημοτική αρχή η οποία έχει σχεδόν ξεχάσει την ύπαρξή τους.
Κατά τη διάρκεια των επισκέψεών του στα τέσσερα αυτά χωριά, ο κ. Γιολδάσης, συνοδευόμενος από υποψήφιους του συνδυασμού του,  είχε την ευκαιρία να ακούσει τους προβληματισμούς των κατοίκων, με την συζήτηση να επικεντρώνεται σε μεγάλο βαθμό στο μείζον θέμα της υδροδότησης, το οποίο όχι μόνο δε λύθηκε αλλά αντίθετα επιδεινώθηκε την τελευταία πενταετία, όπως του τόνισαν χαρακτηριστικά. Οι απαντήσεις που πήραν για την λύση του συγκεκριμένου προβλήματος, από τη στιγμή που ο ίδιος θα πάρει τα ηνία του Δήμου, τους άφησαν απόλυτα ικανοποιημένους.
“Είμαστε εδώ για να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα όλων, και θα είμαστε εδώ και όλη την διάρκεια της θητείας μας”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Δημήτρης Γιολδάσης.

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα