Παρασκευή, 29/03/2024 | 16:11

Δήμος Ζηρού : Η Φιλιππιάδα έστειλε μήνυμα νίκης για τον Δημήτρη Γιολδάση!

1102 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 31/05/2019, 11:30 μμ | 0 σχόλια

 

 

 

Σε μια πρωτοφανή για την Φιλιππιάδα προεκλογική συγκέντρωση, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ζηρου με τον Συνδυασμό “Δήμος για τον Πολίτη”, Δημήτρης Γιολδάσης, πραγματοποίησε την τελική του ομιλία και έστειλε μήνυμα νίκης, ως ο επόμενος Δήμαρχος Ζηρού,

Σε πανηγυρικό κλίμα νίκης ο Δημήτρης Γιολδάσης, ευχαρίστησε όλους τους συμπολίτες του για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στον ίδιο και τους συνεργάτες του την περασμένη Κυριακή και ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες και τους υποψηφίους του Συνδυασμού “Δήμος για τον Πολίτη” για τον αγώνα που έδωσαν με ήθος και αξιοπρέπεια!

Ο κ. Γιολδάσης έθεσε το δίλημμα της Κυριακής ανάμεσα στα δύο πρόσωπα των υποψηφίων δημάρχων. Ανάμεσα στην αλήθεια και το ψέμα, στις ανοιχτές και κλειστές πόρτες του Δημαρχείου, ανάμεσα στην τιμιότητα και την κοροϊδία!

Μεταξύ άλλων ο κ. Γιολδάσης άσκησε δριμεία κριτική στον εν ενεργεία Δήμαρχο, ο οποίος κατά την χθεσινή του ομιλία στην Φιλιππιάδα κατηγόρησε μεταξύ άλλων τον κ. Γιολδάση ότι κατά την περασμένη θητεία του δεν έκανε έργα. Ο κύριος Γιολδάσης νιώθοντας την ανάγκγη να απαντήσει στις προκλητικές δηλώσεις του κ. Καλαντζή τόνισε μετακύ άλλων: “Ακούσαμε χθες τον κ. Καλαντζή να μιλά για εξυγίανση στα οικονομικά του Δήμου και κακοδιαχείριση απο μέρους μας. Ο θρασής! Έχει χρεωκοπήσει το Δήμο, έναν Δήμο που του παραδώσαμε το 2014 με αποθεματικό δύο εκατομμύρια επτακόσιες χιλιάδες ευρώ και σήμερα μας κατηγορεί για κακοδιαχείριση; Ο κ. Καλαντζής και η ομάδα του κατάφεραν, χωρίς να έχουν ούτε ένα σοβαρό έργο να προβάλουν, να εξαφανίσουν αυτά τα χρήματα, μέσα σε 5 μόλις χρόνια.  Ποιά οικονομικά του Δήμου ισχυρίζεται οτι νοικοκύρεψε;”

Συνεχίζοντας ο κ. Γιολδάσης απαντώντας στην ψευδή δήλωση του κ. Καλαντζή οτι ο κύριος Γιολδάσης είχε να επιδείξει “μηδαμινό και όχι συγκρίσιμο με το έργο του κ Καλαντζή”, ανέφερε μερικά από τα σημαντικά έργα που είχαν δρομολογηθεί από τη δική του Δημοτική Αρχή ως το 2014 και τα οποία ολοκληρώθηκαν στην αρχή της θητείας του νυν Δημάρχου, όπως το 2ο Δημοτικό Σχολείο Φιλιππιάδος, η αποπεράτωση της αποχέτευσης σε Φιλιππιάδα και Νέα Κερασούντα, η αποκατάσταση του Παλαιού Δημαρχείου, τα έργα καθαρισμού και ανάπλασης του Δάσους Ζηρού, ενώ προκάλεσε τον νυν Δήμαρχο να παρουσιάσει έστω και ένα έργο που βρίσκεται σήμερα σε εξέλιξη και θα παραδώσει στη νέα Δημοτική Αρχή. Διαβεβαίωσε δε τους πολίτες ότι δεν υπάρχει ούτε ένα!

Ο κ. Γιολδάσης έστειλε το μήνυμα ότι “Οι πολίτες δεν συγχωρούν την αλαζονεία και την έπαρση!”

Διαβεβαίωσε δε τους πολίτες ότι μαζί με την ομάδα των νέων και άξιων ανθρώπων που έχουν εκλεγεί στο Δημοτικό Συμβούλιο, θα κάνουν άμεσα έργα τα οποία η τοπική κοινωνία ζητά και περιμένει χρόνια.

Τα έργα αυτά περιλαμβάνουν την 24ωρη επαναλειτουργία του Κέντρου Υγείας Φιλιππιάδας, την άμεση λειτουργία του Κλειστού Γυμναστηρίου στην Φιλιππιάδα και την άμεση και καθολική Εφαρμογή του Γενικού πολεοδομικού Σχεδίου.

Ο κ. Γιολδάσης δήλωσε ότι θέτει “Σε πρώτο πλάνο τον κάθε πολίτη, για την καλυτέρευση της καθημερινότητάς του, σε όλα τα επίπεδα”

Τέλος, κάλεσε τους πολίτες να σταθούνε δίπλα του την Κυριακή,να παλέψουν μαζί του, να διεκδικήσουν ότι χάσανε τα προηγούμενα χρόνια,να δώσουν τη μάχη τους στο πλευρό του, για να επιστρέψουν μαζί νικητές! Για να μπορούν να έχουν συμμετοχή στις αποφάσεις του Δήμου τους,του Δήμου Ζηρού και οχι να αποφασίζουνουν κάποιοι για αυτούς εν κρυπτώ.

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα