Πέμπτη, 27/01/2022 | 18:37

Πάργα : Η τοπική διοίκηση Πρέβεζας της Διεθνούς ένωσης αστυνομικών για το 35ο Πανελλήνιο Συνέδριο Δ.Ε.Α.

592 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 24/04/2019, 1:23 μμ | 0 σχόλια

 

 

 

 ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΑΠΟ 17-21  ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΟ  35  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ Δ.Ε.Α. ΣΤΗΝ ΠΑΡΓΑ.

ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ 250  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΚΔΡΟΜΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ,ΣΕΡΒΙΑ,ΓΕΡΜΑΝΙΑ,ΑΛΒΑΝΙΑ,ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΡΟΥΜΑΝΙΑ.

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ,ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ,ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΝΙΚΟΠΟΛΗ,ΤΟ ΖΑΛΟΓΓΟ,ΤΟ ΝΕΚΡΟΜΑΝΤΕΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΤΟΥ ΑΧΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ.

Η ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΕΒΕΖΑΣ Δ.Ε.Α ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ ΘΕΡΜΑ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ : ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΗΠΕΙΡΟΥ   ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΑΧΡΙΜΑΝΗ, ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΡΓΑΣ   ΑΝΤΩΝΗ ΝΑΣΤΑ, ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΡΕΒΕΖΑΣ   ΕΥΣΤΡΑΤΙΟ ΙΩΑΝΝΟΥ, ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΣΚΟΥΜΑ,ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΤΑΞΙΑΡΧΟ ΝΙΚΟΥ ΠΑΡΙ, ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ, ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟ   ΠΑΥΛΙΔΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟ, ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΡΑΛΗ, ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ ΓΕΩΡΓΙΟ, ΤΟΝ ΓΙΟΛΔΑΣΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟ, ΤΟΝ ΡΥΑΚΙΩΤΑΚΗ ΙΩΑΝΝΗ, ΤΗΝ ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ ΡΟΥΜΠΟΥ, ΤΗΝ ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ ΦΥΣΕΚΗ, ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΠΥΡΟ, ΤΟΝ ΡΟΠΟΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟ, ΤΟΝ ΛΙΑΚΡΗ ΗΛΙΑ, ΤΟΝ ΤΣΟΒΙΛΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ,ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ  “ΕΝ ΝΙΚΟΛΙΤΣΙΩ”, ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΣΑΚΚΑ, ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΙΣΜΠΙΚΗ.

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ.

ΓΙΑ  ΤΟ Δ.Σ              Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

                               ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΚΙΤΣΙΟΣ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα