Σάββατο, 20/04/2024 | 13:59

Ο Δημήτρης (Άκης) Τσούτσης είναι από τις υποψηφιότητες που ξεχωρίζουν στην Π.Ε. Πρέβεζας

1064 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 23/04/2019, 8:40 πμ | 0 σχόλια

 

 

 

Μία από τις υποψηφιότητες που ξεχωρίζουν στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας, είναι ασφαλώς του Δημήτρη (Άκη) Τσούτση. Ο Άκης έχει γράψει τη δική του ξεχωριστή ιστορία στον τόπο μας. Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Πρέβεζας με τον συνδυασμό ΗΠΕΙΡΟΣ ΟΛΟΝ & Υποψήφιο Περιφερειάρχη τον κ. Δημήτρη Δημητρίου, χρόνια στη δημοκρατική παράταξη και τους αγώνες. υπήρξε μέλος Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Πρέβεζας και  γραμματέας της Ν.Ε.ΠΑΣΟΚ Πρέβεζας για πολλά χρόνια, Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Πρέβεζας από τον Μάιο του 2010 έως και τον Μάιο του 2013, ενώ τώρα είναι Διευθυντής ΕΣΥ Οδοντίατρος,  στο Κ.Υ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ.

Η Αποδοχή της πρότασης -πρόκλησης από τον Δημήτρη (Άκη) Τσούτση 

Αποδεχόμενος  την πρόταση -πρόκληση από τον κυρ. Δημήτρη Δημητρίου Υποψήφιο Περιφερειάρχη Ηπείρου, με τον Συνδυασμό Ήπειρος Όλον, έναν άξιο ικανό και επιτυχημένο επιχειρηματία και επιστήμονα,  συνστρατεύομαι μαζί του, ενώνοντας τις δυνάμεις μου , και προσφέροντας  την γνώση  και την εμπειρία που όλα αυτά τα χρόνια της ενασχόληση μου  με τα κοινά και ιδιαίτερα την Υγεία στο νόμο μας αποκόμισα ,στον αγώνα επιδιώκοντας όλοι μαζί  να εκφράσουμε ένα πλατύ δημοκρατικό ρεύμα, στο νόμο μας την Πρέβεζα στα Γιάννενα την Άρτα αλλά και την Θεσπρωτία για  να κάνουμε την Ήπειρο μια Περιφέρεια πρωταγωνίστρια στις εξελίξεις.

Στηριζόμενοι στο τρίπτυχο Ολότητα -Ισότητα –Συμμετοχή

Καλούμε  τους συμπολίτες μας που πιστεύουν σε αυτό αλλά και που αποδέχονται ότι μόνο μέσα από καθαρές πολιτικές και πρακτικές διαφάνειας και δικαιοσύνης και με την αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων της φύσης μας αλλά και του έμψυχου δυναμικού του τόπου μας, μπορούμε να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ και όλους εμάς που ζούμε εδώ ,για στήριξη σε αυτή την προσπάθεια που επιχειρούμε

Καλώντας τους να  δώσουμε μαζί  πολίτες , υποψήφιοι  και υποψήφιος περιφερειάρχης  αυτόν τον αγώνα.»

                                                                   ΤΣΟΥΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ(ΑΚΗΣ)

                                                    Υποψήφιος Περιφερικός Σύμβουλος Π.Ε ΠΡΕΒΕΖΑΣ

                                                                    Συνδυασμός     ΗΠΕΙΡΟΣ ΟΛΟΝ

                                                   Υποψήφιος Περιφερειάρχης  ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα