Τρίτη, 16/04/2024 | 11:13

Ο Βασίλης Τάγγας υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την “Ανάπτυξη Τώρα” και τον Γιώργο Νίτσα

1168 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 04/04/2019, 7:40 μμ | 0 σχόλια

 

 

Αποδεχόμενος την πρόταση που του έγινε από τον επικεφαλή της παράταξής μας και υποψήφιο δήμαρχό κ. ΝΙΤΣΑ ΓΙΩΡΓΟ, στις προσεχείς δημοτικές εκλογές θα είναι υποψήφιος με την ανεξάρτητη δημοτική παράταξη «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ» ο ηλεκτρολόγος Τάγγας  Βασίλειος. Ο Βασίλης αγωνίζεται – συμμετέχει αρκετά χρόνια στα κοινά και ήταν εκλεγμένος επί 3 τετραετίες στην τοπική αυτοδιοίκηση. Δραστηριοποιείται για 25 χρόνια στον χώρο του ποδοσφαίρου ως διαιτητής και ως αντιπρόεδρος στον σύνδεσμο διαιτητών Πρέβεζας – Λευκάδας.

Αναλυτικά η δήλωση με την οποία αποδέχθηκε την πρόταση του ΝΙΤΣΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ είναι η κάτωθι:

Φίλε Γιώργο

Θέλω να σε ευχαριστήσω θερμά για την τιμητική πρόταση – πρόσκληση που μου κάνεις να συμμετάσχω στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές  με το Συνδυασμό Νίκης «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ» και να σου δηλώσω ότι αποδέχομαι ευχαρίστως να συμμετάσχω και να αγωνισθώ μαζί σου με την υπόσχεση σ’ εσένα και  τους συνεργάτες μας, ότι θα προσπαθήσω να συμβάλω και εγώ στην κοινή προσπάθεια για μια άλλη πρόταση για τον δήμο μας.

Ο κ. Νίτσας αφού ευχαρίστησε τον κ. Τάγγα για την αποδοχή της πρόσκλησης – συμμετοχής , του ζήτησε να συνεχίσει την προσπάθεια για προσφορά που τον διακρίνει  όλα αυτά τα χρόνια. Καλό αγώνα φίλε Βασίλη

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα