Παρασκευή, 29/03/2024 | 00:01

Θανάσης Καββαδάς σε ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Λευκάδας «Η κομματική σας τύφλωση προκαλεί κακό στο νησί μας»

1155 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 09/04/2019, 6:16 μμ | 0 σχόλια

 

 

Όταν τελειώνουν τα επιχειρήματα ξεκινούν οι χυδαιότητες, οι υποτιμητικοί χαρακτηρισμοί και τα …κοσμητικά επίθετα. Δεν πρόκειται να ακολουθήσω τη φρασεολογία κάποιων που κρύβονται πίσω από την ταμπέλα «ΣΥΡΙΖΑ». Άλλωστε μετά τα ψέματα και τις κολοτούμπες το μόνο που τους μένει είναι να ψαρέψουν ψήφους στα θολά νερά των λυμάτων που ξεστομίζουν.

Απορώ όμως με την κομματική τύφλωση που διέπει μερικούς ανθρώπους και που στην προσπάθειά τους να υπερασπιστούν λανθασμένες αποφάσεις του κόμματός τους μπορεί να προκαλέσουν ανεπανόρθωτη ζημιά στον τόπο τους.

Είναι τραγικό πολίτες της Λευκάδας -στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ- να επιμένουν ότι η Λευκάδα δεν είναι νησί, επειδή αυτό επιβάλει η Κουμουνδούρου. Επιμένουν ότι ο «γάιδαρος πετάει», χωρίς αποδείξεις και το χειρότερο με επιχειρήματα ψευδή, επιβεβαιώνοντας την πολιτική του «καφενείου» που ακολουθούν σε όλη τους την πορεία.

Η σοβαρή πολιτική, αξιότιμοι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, δεν ασκείτε, αναζητώντας πρόχειρες «αποδείξεις» από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Για το καλό του τόπου μας καλό θα ήταν να αναζητείτε απαντήσεις επίσημες και εμπεριστατωμένες, αποφεύγοντας τον κίνδυνο  έκθεσης στην κοινωνία μας.

Σε αντίθεση με τη δική σας τακτική, το Σεπτέμβριο του 2017 απέστειλα επιστολή-ερώτημα στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή ώστε να διευκρινιστεί το ζήτημα της «νησιωτικότητας» και να βεβαιωθούμε όλοι στη Λευκάδα για το εάν η οποιαδήποτε οδική σύνδεση (π.χ υπόγεια ζεύξη, σταθερή ή πλωτή γέφυρα κλπ) επηρεάζει ή όχι τις Ευρωπαϊκές χρηματοδοτήσεις.

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα