Σάββατο, 20/04/2024 | 06:23

Η ΣΟΦΙΑ ΜΠΙΤΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΓΕΩΡΓΑΚΟΥ «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!»

1012 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 05/04/2019, 10:59 πμ | 0 σχόλια

 

Ο Δημοτικός Συνδυασμός «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» ανακοινώνει την υποψηφιότητα της  κας Σοφίας Μπίτου.

Σε συνέχεια του πρώτου κύκλου  των επίσημων ανακοινώσεων των Υποψηφίων του Συνδυασμού και κατόπιν της  συνάντησης συνεργασίας που είχαν στο γραφείο του Υποψήφιου Δημάρχου κ. Νίκου Γεωργάκου, πραγματοποιήθηκε η επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας της  κας Σοφίας Μπίτου.

Η συνάντηση συνεργασίας πραγματοποιήθηκε στο πολύ σημαντικό θέμα των αιτημάτων των νέων ανθρώπων για ένα σύγχρονο Δήμο Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, παροχής υπηρεσιών one stop shop για τους Δημότες , την ανάπτυξη ενός Δήμου σύμμαχου στη νεανική επιχειρηματικότητα αλλά και λόγω της οικογενειακής της παράδοσης της προστασίας και της ανάδειξης της μουσικής πολιτιστικής κληρονομιάς του Δήμου στη Θεματική Ομάδα Προγραμματικού Σχεδιασμού «ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ» (δείτε και δώστε τη γνώμη σας στη ψηφιακή διαδραστική πλατφόρμα «Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ» στην ιστοσελίδα  www.dimoskardiasmas.gr ).

Η υποψηφιότητα μιας νέας δυναμικής Πρεβεζάνας η οποία έχει κάνει όλο τον κύκλο ζωής της στο Δήμο μας (σχολείο, σπουδές και επαγγελματική δραστηριότητα) συμβολίζει τη κοινή θέληση όλων αλλά και το σπουδαίο στοίχημα που θέτει ο Συνδυασμός μας μέσα από τη στρατηγική ανάπτυξης ενός φιλικού περιβάλλοντος για τη νεανική επιχειρηματικότητα και στις επενδύσεις. Μία όμως από τις πιο σπουδαίες επενδύσεις είναι ο Πολιτισμός και μία νέα κοπέλα που έχει μεγαλώσει σε μία οικογένεια μουσικής παράδοσης με όνομα συνώνυμο της ιστορίας της Φιλαρμονικής  «ΟΡΦΕΥΣ» Πρέβεζας, η οποία κλείνει 100 έτη ιστορίας, αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ως προοπτική αλλά και ως καθήκον προς την πολιτιστική παράδοση αλλά και στο πολιτιστικό μέλλον του Δήμου.

Η Υποψήφια με το Συνδυασμό «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» κα Σοφία Μπίτου δήλωσε ως προς την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της τα ακόλουθα:

«Αποδέχτηκα απολύτως συνειδητά την πρόσκληση για την ποιοτική ανατροπή με το Συνδυασμό του Υποψήφιου Δημάρχου κ. Νίκου Γεωργάκου «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!». Είμαι γέννημα θρέμμα Πρεβεζάνα και αυτός ο Δήμος όχι μόνο αποτελεί το Δήμο της καρδιάς μου αλλά κυριολεκτικά το Δήμο της ζωής μου. Της ίδιας μου της ζωής που ως νέα Δημότης με θέληση και όραμα απαιτώ να τη ζήσω σε ένα παρόν με ποιότητα ζωής και πολιτιστικό επίπεδο για όλους τους Δημότες αλλά κυρίως με πεδία ανάπτυξης στο μέλλον για τους νέους Δημότες. Η Πρέβεζα είναι τόπος φυσικού πλούτου αλλά και πολιτισμού και δυστυχώς οι μέχρι σήμερα απερχόμενοι Δημοτικοί άρχοντες δεν έχουν καταφέρει να τον αξιοποιήσουν στο επίπεδο που αρμόζει σε μία σύγχρονη πόλη με όλα αυτά τα πλεονεκτήματα. Ο Δήμος έχει χάσει το ρυθμό του και προερχόμενη από μία μουσική οικογένεια ξέρω καλά τη σπουδαιότητα του ρυθμού. Από την εμπειρία μου είτε στη Νομαρχία είτε και στην Αντιπεριφέρεια, έχω ζήσει από κοντά τη δίψα και τη θέληση του κόσμου και ιδίως της γενιάς μου για να σπάσει η Πρέβεζα τον «κάβο» που την έχει δέσει και αράξει στα ρηχά νερά και να σαλπάρει επιτέλους με τη «ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ!». Να ξανοιχτεί στα ανοιχτά πέλαγα της εξωστρέφειας και της ανάπτυξης, πάντα με σεβασμό στην πολιτιστική της παράδοση αλλά και στη μη αλλοίωση του προσωπικού της ύφους και χαρακτήρα.»

Όλοι οι υποψήφιοι, τα στελέχη και οι εθελοντές του Συνδυασμού «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» καλωσορίζουμε την κα Σοφία Μπίτου στην επιλογή της νίκης των Δημοτών!

Η κα Σοφία Μπίτου γεννήθηκε στην Πρέβεζα, το 1980. Είναι κόρη του γνωστού Πρεβεζάνου Λέανδρου Μπίτου από την οικογένεια που έχει συνδέσει το όνομά της με την ιστορική Φιλαρμονική « ΟΡΦΕΥΣ» Πρέβεζας στην οποία και σήμερα Μαέστρος είναι ο αδερφός της κ. Κώστας Μπίτος. Μεγάλωσε στην πόλη της Πρέβεζας και πήγε στα σχολικά της χρόνια στο 1ο Δημοτικό Πρέβεζας, στο 3Ο Γυμνάσιο Πρέβεζας και πήρε το απολυτήριο από το 2ο Λύκειο Πρέβεζας. Σπούδασε Μηχανογραφημένη Λογιστική στο ΙΕΚ Πρέβεζας και στη συνέχεια εργάστηκε σε διάφορους τομείς (όπως και στο Φαρμακείο της κας Κομιανού) έχοντας πρώτα κάνει την πρακτική της στη ΔΟΥ Πρέβεζας. Επίσης έχει εμπειρία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση με την ενασχόλησή της στη Νομαρχία Πρεβέζης κατά την περίοδο 2008- 2009 με καθήκοντα γραμματείας στο προσωπικό γραφείο του Νομάρχη κ. Βασίλη Ιωάννου καθώς και με ανάλογα καθήκοντα κατά την περίοδο 2013-2014 στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη κ. Στράτου Ιωάννου. Λόγω της καταγωγής της έχει ιδιαίτερη γνώση αλλά και εμπειρία στο πολιτιστικό πεδίο και δε ιδιαίτερα στο μουσικό και αποτελεί προσωπικό της όραμα η αναγέννηση και η επαναπόκτηση της αίγλης του παρελθόντος της μουσικής παιδείας στο Δήμο Πρέβεζας.

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα