Τετάρτη, 24/04/2024 | 05:27

Η περιπέτεια της Καθαρίστριας από την Πρέβεζα… Έλαβε τέλος ..Με την χαμηλότερη ποινή

720 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 08/04/2019, 5:43 μμ | 0 σχόλια

 

 

 

Η εμπιστοσύνη της  καθαρίστριας από την Πρέβεζα στην  ελληνική δικαιοσύνη επιβεβαιώθηκε σήμερα με την απόφαση του Εφετείου Ιωαννίνων .
Υπενθυμίζεται ότι η   πολύτεκνη μητέρα 13 παιδιών πλαστογράφησε την ημερομηνία του απολυτηρίου του Δημοτικού προκειμένου να μπορέσει να βρει δουλειά ως καθαρίστρια σε νοσοκομείο των Ιωαννίνων  με μοναδικό της στόχο όπως υπογράμμισε η ίδια σήμερα στη δικαστική αίθουσα να μεγαλώσει τα παιδιά της και όχι να βλάψει κάποιο άλλο πρόσωπο που  επιθυμούσε  μια θέση εργασίας.
Στη  δύσκολη οικονομική κατάσταση της οικογένειάς της πολύτεκνης μητέρας που την ώθησε στην παραβατική συμπεριφορά της  αναφέρθηκαν και οι τέσσερις μάρτυρες με μια γειτόνισσά της μάλιστα να την χαρακτηρίζει πραγματική ηρωίδα.
“΄Οτι έκανα το έκανα  για να μεγαλώσω τα παιδιά  μου και ζητώ συγνώμη” είπε στην απολογία της η πολύτεκνη μητέρα ενώ αναφερόμενη σε παρελθοντική της  φράση  ” αν μου  δινόταν η ευκαιρία θα το έκανα και πάλι” , εξήγησε ότι είπε  το είπε μόνο και μόνο για να τονίσει την αγάπη της προς τα παιδιά της που αποτελεί και τον μοναδικό λόγο στη ζωή της για να κάνει ότι περνά από το χέρι της για να μπορέσει να τα μεγαλώσει .
Το δικαστήριο αναγνωρίζοντας την ηθική διάσταση της υπόθεσης επέβαλε ποινή 3ετούς φυλάκισης με 3ετή αναστολή ,με την  ίδια να  ευχαριστεί τον δικηγόρο της  και να δηλώνει χαρούμενη και ανακουφισμένη αφού τελείωσε  για εκείνη  μια  μεγάλη περιπέτεια .
Η  χαμηλότερη δυνατή ποινή  που επέβαλε σήμερα το  Εφετείο  Ιωαννίνων ανταποκρίνεται στο κοινό περί δικαίου αίσθημα ,σημείωσε ο συνήγορος υπεράσπισής της κ.Βασίλης Καραβίδας.

ΠΗΓΗ-ΦΩΤΟ epirustvnews.gr

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα