Παρασκευή, 29/03/2024 | 10:48

Η Βίκυ Ρίζου υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Π.Ε. Πρέβεζας στον Συνδυασμό «Αξιοβίωτη ανάπτυξη Ηπείρου»

1290 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 27/04/2019, 1:11 πμ | 0 σχόλια

 

Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Π.Ε. Πρέβεζας  είναι η Βασιλική (Βίκυ) Ρίζου στον Συνδυασμό «Αξιοβίωτη ανάπτυξη Ηπείρου» με υποψήφιο Περιφερειάρχη Ηπείρου τον Αλέξανδρο Καχριμάνη.

 

 

Σύντομο βιογραφικό

Η Βίκυ Ρίζου γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Γιάννενα με καταγωγή από τον Άγιο Γεώργιο του Δήμου Ζηρού. Εδώ και 8 χρόνια ζει στον Παντοκράτορα Πρέβεζας.

Είναι Ιστορικός – Αρχαιολόγος, απόφοιτη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με μεταπτυχιακές σπουδές στη Μεσαιωνική και Νέα Ελληνική Φιλολογία και στην Ειδική Παιδαγωγική από τα Πανεπιστήμια Ιωαννίνων και Frederick αντίστοιχα. Αποφοίτησε με Άριστα και συμμετείχε σε Διεθνή Διαπανεπιστημιακά Ερευνητικά Προγράμματα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Μετά τις σπουδές της έκανε την πρακτική της στην Κεντρική Υπηρεσία του Υπουργείου Εξωτερικών και στη συνέχεια εργάστηκε στην εκδοτική εταιρεία «Μεταίχμιο» στην Αθήνα.

Από το 2006 έως το 2011 εξέδιδε το περιοδικό «Epirus Global» με θεματολογία την Ήπειρο και την Ηπειρώτικη Διασπορά.

Το 2010 ήταν ξανά υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος στον Συνδυασμό του Αλ. Καχριμάνη με σταυροδοσία που ξεπέρασε τους 2000 σταυρούς.

Το 2017 παρακολούθησε την Πολιτική Ακαδημία του Ιδρύματος Konrad Adenauer.

Από το 2018 ορίστηκε Τομεάρχης Παιδείας ΝΟ.ΔΕ. ΝΔ Ν. Πρέβεζας.

Εργάζεται ως αναπληρώτρια φιλόλογος στην Πρέβεζα και ταυτόχρονα διαχειρίζεται μια πρότυπη μονάδα γαλακτοπαραγωγής στα ορεινά του Δήμου Πρέβεζας.

Είναι μητέρα της 7χρονης Δήμητρας, από τον γάμο της με τον Σπύρο Ροπόκη, ελεύθερο επαγγελματία αγροτικών εκμεταλλεύσεων.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα