Τρίτη, 23/04/2024 | 14:18

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ κ. ΓΕΩΡΓΑΚΟΥ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ «Η ΕΛΠΙΔΑ»

941 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 10/04/2019, 7:37 μμ | 0 σχόλια

 

 

 

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠ. ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. ΝΙΚΟΥ ΓΕΩΡΓΑΚΟΥ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ «Η ΕΛΠΙΔΑ» ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!»

Στο πλαίσιο των δράσεων των Θεματικών Ομάδων Προγραμματικού Σχεδιασμού με την καμπάνια του Συνδυασμού «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» «Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ!», ο Υποψήφιος Δήμαρχος κ. Νίκος Γεωργάκος, συνοδευόμενος από κλιμάκιο Υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων , πραγματοποίησε επίσκεψη ενημέρωσης και καταγραφής στο Σωματείο Ατόμων με Αναπηρία Ν. Πρεβέζης «Η ΕΛΠΙΔΑ» .

 

Συγκεκριμένα, ο Υποψήφιος Δήμαρχος κ. Νίκος Γεωργάκος πλαισιωμένος από τους Υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους Δ.Ε. Πρέβεζας  τον κ. Περικλή Αρβανίτη εξειδικευμένο και ενεργό στέλεχος σε κεντρικά όργανα ΑΜΕΑ και τον Δρ Ιωάννη Γεωργίου Γενικό Χειρουργό στο Γ.Ν.Π καθώς και την Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο Δ.Ε. Ζαλόγγου με διαχρονική κοινωνική δράση κα Ιωάννα Πάσχου-Καμακάρη,  πραγματοποίησαν  επίσκεψη και συνάντηση συνεργασίας με το Προεδρείο του καταξιωμένου Σωματείου ΑμεΑ  «Η ΕΛΠΙΔΑ».

 

Αναλυτικά, ο Υποψήφιος Δήμαρχος κ. Νίκος Γεωργάκος  μαζί με τους Υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους του Συνδυασμού «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!», είχε τη  συνάντηση συνεργασίας και ενημέρωσης ως προς τις προτεραιότητες του Συνδυασμού αλλά και την καταγραφή των προτάσεων του Σωματείου «Η ΕΛΠΙΔΑ» με τον Πρόεδρο κ. Ευάγγελο Μπέλο, τον Γενικό Γραμματέα κ. Κοσμά Βασιλειάδη,  τον Γραμματέα Οργανωτικού κ. Μανίκη Χρήστο, την Ταμία κα Σολομωνίδου Μαρία, το Μέλος του ΔΣ  κ. Γιάννη Πασσά  και το μέλος του Δ.Σ. κ. Κλοντζάρη Χριστόφορο.

 

Η συνάντηση συνεργασίας και καταγραφής των θεματικών και των προτάσεων από το σωματείο πραγματοποιήθηκε με σύμπνοια απόψεων, σε θετικό και πρωτίστως παραγωγικό κλίμα με αποτέλεσμα.

 

Πρωταρχικά εκτός από τις επί μέρους εισηγήσεις και προτάσεις, συμφωνήθηκε η απόφαση από τη νέα Δημαρχιακή Αρχή του Συνδυασμού «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» του τερματισμού της προβληματικής αλλά και απαξιωτικής (ως προς τη φιλοσοφία του Συνδυασμού) σχέσης του Δήμου με τα σωματεία και συλλόγους ΑΜΕΑ & ΑμεΑ, σε ρόλους ακροατή ηγέτη και αιτούντα αγωνιστή της ζωής αντίστοιχα, με την αναγωγή της σχέσης σε μία διαρκή επιτροπή και ομάδα εργασίας, συντονισμού και ανάπτυξης του μακροχρόνιου προγράμματος «ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΠΑΜΕ ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ» του Συνδυασμού, για τη μετάβαση του Δήμου Πρέβεζας από το Δήμο των εμποδίων και του αποκλεισμού σε Προσβάσιμο Δήμο ευρωπαϊκών προδιαγραφών και οδηγιών.

Τέλος, από τη μία με τις τοποθετήσεις και τα αιτήματα του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Ατόμων με Αναπηρία Ν. Πρεβέζης «Η ΕΛΠΙΔΑ», (τα οποία και καταγράφηκαν όλα από το κλιμάκιο των Υποψηφίων του Συνδυασμού και μέλη της Θεματικής Ομάδας Προγραμματικού Σχεδιασμού «ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ»)  και από την άλλη με τις προτάσεις και τις εισηγήσεις του Υποψήφιου Δημάρχου κ. Νίκου Γεωργάκου και των Υποψηφίων Συμβούλων,  ολοκληρώθηκε μία σημαντική και άκρως απαραίτητη θεματική ατζέντα στόχων και απαιτούμενων έργων, για την επίτευξη της επιβαλλόμενης από την ανθρώπινη ηθική μας παροχής ποιότητας ζωής, ισότιμα και δίχως διακρίσεις προς όλους του δημότες καθώς και της εκπαίδευσης του Δημοτικού Συνόλου προς αυτήν την κατεύθυνση και φιλοσοφία.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα