Παρασκευή, 19/04/2024 | 14:47

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠ. ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. ΝΙΚΟΥ ΓΕΩΡΓΑΚΟΥ ΣΤΟΝ Ε.Ο.Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

1285 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 12/04/2019, 4:29 μμ | 0 σχόλια

 

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠ. ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. ΝΙΚΟΥ ΓΕΩΡΓΑΚΟΥ ΣΤΟΝ Ε.Ο.Σ  ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!»

Στο πλαίσιο των δράσεων των Θεματικών Ομάδων Προγραμματικού Σχεδιασμού με την καμπάνια του Συνδυασμού «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» «Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ!» www.dimoskardiasmas.gr , ο Υποψήφιος Δήμαρχος κ. Νίκος Γεωργάκος, συνοδευόμενος από κλιμάκιο Υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων , πραγματοποίησε επίσκεψη ενημέρωσης και καταγραφής στην έδρα του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Πρέβεζας (Ε.Ο.Σ.Π).

Συγκεκριμένα, ο Υποψήφιος Δήμαρχος κ. Νίκος Γεωργάκος πλαισιωμένος από τους Υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους Δ.Ε. Πρέβεζας,  τον πρώην Πρόεδρο του Ε.Ο.Σ.Π. και ξενοδοχειακό υπάλληλο κ. Αντώνη Τσίπη, τον Ηλεκτρολόγο Μηχανικό και Μηχανικό Η/Υ κ. Ιωάννη Δαρδαμάνη ,το μέλος του Ε.Ο.Σ.Π ηλεκτρονικό και ιδιοκτήτη της INFONET ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ κ. Κωντσαντίνο Παπαδιώτη, τον Προϊστάμενο του Τμήματος Τεχνικών Έργων Δήμου Ζηρού και Μηχανικό Ορυκτών Πόρων κ. Κώστα Ακρίβη και την Ιδιωτική Υπάλληλο και φυσιολάτρη κα Σοφία Μπίτου, πραγματοποίησε επίσκεψη και συνάντηση συνεργασίας και καταγραφής προτάσεων και αιτημάτων με το Προεδρείο του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Πρέβεζας. Από τον Ε.Ο.Σ.Π συμμετείχαν ο Πρόεδρος κ. Ευάγγελος Σμπόνιας, η Αντιπρόεδρος κα Κική Ρούσσου, ο Ταμίας κ. Ιωάννης Ζέρβας και ο Έφορος Υλικών κ. Μιχαήλ Σιώζης.

Αναλυτικά, ο Υποψήφιος Δήμαρχος κ. Νίκος Γεωργάκος  μαζί με τους Υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους του Συνδυασμού «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» και μέλη των Θεματικών Ομάδων Προγραμματικού Σχεδιασμού «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ» , «ΑΝΑΠΤΥΞΗ», «ΥΠΟΔΟΜΩΝ» και «ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ» στην ωριαία συνάντηση, η οποία και έγινε παρά τις υψηλές κορυφές που αφορούσε σε ιδιαίτερα ζεστό κλίμα, άκουσαν και κατέγραψαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα μέλη του Προεδρείου. Ενημερώθηκαν πλήρως για τα «ζητήματα προς διεύρυνση και επίλυση» τα οποία και το Προεδρείο του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Πρέβεζας υπέβαλε και γραπτώς με το σχετικό έγγραφο Α.Π.:720  11-4-2019 του Συλλόγου ώστε να ενταχθούν στον Προγραμματικό Σχεδιασμού του Συνδυασμού «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» ανταποκρινόμενοι στο γενικό κάλεσμα του Υποψηφίου Δημάρχου κ. Νίκου Γεωργάκου στο πλαίσιο της δράσης «Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ!».

Η ουσιαστική συνεργασία με αποτελέσματα σε επίπεδο συμβουλευτικής και προγραμματικής συμμαχίας, καθώς και κοινών δράσεων του Δήμου με υγιείς, δυναμικούς, ιστορικούς και παραγωγικούς συλλόγους και σωματεία, δεν υπήρχε ούτε στην ατζέντα αλλά ούτε στη φιλοσοφία της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής,  η οποία περιόριζε την προσφορά σε αφίσες και σε ένα ρόλο απλής υποδοχής στο Δημαρχείο κάποιου αιτούντα και όχι σε μία ουσιαστική, διαχρονική και στρατηγική σύμπραξη ανάπτυξης και αξιοποίησης της κάθε δυναμικής και πρότασης.

Η ατζέντα της θεματικής κινήθηκε αρχικά στην παντελή έλλειψη σχεδιασμού της πλήρους και βέλτιστης αξιοποίησης των ευκαιριών που πηγάζουν από τον πεζοπορικό τουρισμό με την εκμετάλλευση όλων των ιστορικών αλλά και υψηλού φυσικού κάλλους μονοπατιών που διαθέτει ο Δήμος μας. Επίσης εκτός από την «ΑΝΑΠΤΥΞΗ»  στο τουριστικό πεδίο και ιδίως κατά τη χειμερινή περίοδο, η παροχή αυτών των υπηρεσιών με τις απαραίτητες «ΥΠΟΔΟΜΕΣ» ανεβάζει το επίπεδο της «ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ» των Δημοτών οι οποίοι και θα απολαμβάνουν το ξεχωριστό και πλούσιο σε ομορφιά «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ» του «ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!».

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος κ. Νίκος Γεωργάκος μαζί με τους Υποψήφιους Συμβούλους, εγγυήθηκαν την απόλυτη υιοθέτηση των προτάσεων του Ε.Ο.Σ.Π., οι οποίες σε μεγάλο μέρος συνταυτίζονταν με τις θέσεις του Συνδυασμού.  Επίσης, ο κ. Νίκος Γεωργάκος δεσμεύτηκε ως προς την προτεραιότητα της αναβάθμισης των μονοπατιών με τις απαιτούμενες υποδομές καθώς και της διεύρυνσης του πεδίου συνεργασίας των δύο πλευρών με την εκλογή του Συνδυασμού «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» πέραν της μίας τυπικής συνάντησης. Τέλος, τόνισε τη σπουδαιότητα της αξιοποίησης και την προβολής του πεζοπορικού και φυσιολατρικού τουρισμού, αλλά και την παροχή της δυνατότητας στους Δημότες του Δήμου Πρέβεζας και ιδίως στα νέα παιδιά, να απολαμβάνουν σε ένα οργανωμένο πλαίσιο, όπως αρμόζει σε ένα σύγχρονο Δήμο, τον πλούτο της φυσικής ομορφιάς αλλά και τα ιστορικά μονοπάτια του τόπου μας ως άθληση με πολλά οφέλη στη σωματική και ψυχική υγεία.

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα