Πέμπτη, 28/03/2024 | 15:52

Δήμος Ζηρού : Βραβεύτηκαν μαθητές που συμμετείχαν στον Πανηπειρωτικό & Πανελλήνιο διαγωνισμό εκπαιδευτικής ρομποτικής

794 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 19/04/2019, 2:38 μμ | 0 σχόλια

 

 

Ο Δήμος Ζηρού βράβευσε σε ειδική εκδήλωση τους μαθητές των 1ου και 3ου Δημοτικών Σχολείων Φιλιππιάδας, που έλαβαν μέρος στον Πανηπειρωτικό και στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής 2018, τον οποίο διοργάνωσε η WRO HELLAS, υπό την αιγίδα της προεδρίας της Δημοκρατίας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 18 Απριλίου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.  

Οι μαθητές έκαναν επίδειξη των έργων που δημιούργησαν και παρουσίασαν στους διαγωνισμούς, αποσπώντας τα πιο θερμά συγχαρητήρια και χειροκροτήματα, από γονείς, εκπαιδευτικούς και όλους όσοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

\

 

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι τους μαθητές καθοδήγησε  στην κατασκευή των έργων τους, ο καθηγητής πληροφορικής κ. Λέτσος Ιωάννης σε συνεργασία με τους διευθυντές των Σχολείων κ.κ. Γιαννούλη Νικόλαο (3ου Δημοτικού) και Ζυγούρη Βασίλειο (1ου Δημοτικού)

Ο Δήμαρχος Ζηρού κ. Καλαντζής Νικόλαος, συνεχάρη, μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς για την ξεχωριστή τους προσπάθεια, τη διαφήμιση που κάνουν, μέσω αυτής, στα Σχολεία τους και την περιοχή και εξέφρασε την αμέριστη υποστήριξή του, κάτι για το οποίο τον ευχαρίστησαν θερμά, όλοι οι συμμετέχοντες στους διαγωνισμούς εκπαιδευτικής ρομποτικής.

Εκτός του Δημάρχου Ζηρού κ. Καλαντζή, τιμητικούς επαίνους στους μαθητές απένειμαν ο πρόεδρος της επιτροπής Β’ βάθμιας εκπαίδευσης Δήμου Ζηρού κ. Θεόδωρος Κάλλης και ο διευθυντής του 1ου Δημοτικού Σχολείου Φιλιππιάδας κ. Βασίλειος Ζυγούρης.

  

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα