Παρασκευή, 29/03/2024 | 09:16

Αγιασμός για τον συνδυασμό “Δήμος της καρδιάς μας” και τον υποψήφιο δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο

1153 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 20/04/2019, 11:56 μμ | 0 σχόλια

 

 

Αγιασμός του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού “Δήμος της καρδιάς μας” με υποψήφιο δήμαρχο Πρέβεζας τον Νίκο Γεωργάκο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Απριλίου στη Λ.Ειρήνης στην Πρέβεζα. Κόσμος, υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι αλλά και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι ήταν εκεί, ανάμεσά τους ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας Γιάννης Μπούρης, ο πρώην βουλευτής Πρέβεζας της ΝΔ Δημήτρης Τσουμάνης, το μέλος της πολιτικής επιτροπής της ΝΔ Τζιανλούκα Ματσίρας, το πρώην μέλος της πολιτικής επιτροπής της ΝΔ Σπύρος Κυριάκης, μέλη της ΝΟΔΕ Πρέβεζας,  εκπρόσωποι από το περιβάλλον του βουλευτή Πρέβεζας της ΝΔ, ο δικηγόρος Βασίλης Γιάπρος  αλλά και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι από την ανεξάρτητη δημοτική παράταξη Πρέβεζας “Ανάπτυξη Τώρα”. Αξίζει να σημειωθεί ότι χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε η υποψήφια Ευρωβουλευτής της ΝΔ Πέγκυ Σταθακοπούλου η οποία ήταν παρούσα.  Η ΤΟΜΗ στην ενημέρωση εύχεται καλή επιτυχία στο συνδυασμό “Δήμος της Καρδιάς και τον υποψήφιο δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό και ο χαιρετισμός του κ. Γεωργάκου :

 

 

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΝΙΚΟΥ ΓΕΩΡΓΑΚΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

 

Θα κάνω απλά ένα σύντομο χαιρετισμό όπως μας επιβάλλουν οι καταστάσεις…

Συγχωρέστε, η Συγκίνηση είναι μεγάλη όσο και η ευθύνη μας προς τον τόπο και τα παιδιά μας…

Ο Αγιασμός που μόλις τέλεσε ο σεβαστός Πατέρας Δημήτριος,  με την ευλάβεια και την προσευχή όλων μας για υγεία και προκοπή, αποκαλείται η ιδιαίτερη, έκτακτη ακολουθία της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας. Υπενθυμίζει τη Βάπτιση του Χριστού στον Ιορδάνη ποταμό.

Σας το λέω αυτό αγαπητοί μου φίλοι, το οποίο όλοι σας ως νοικοκυραίοι Χριστιανοί ήδη το γνωρίζετε, διότι θα σας εξομολογηθώ σήμερα κάτι ενώπιον σας.

Όταν πήρα την τελική απόφαση να θέσω εαυτό στο καθήκον προς το κοινό σύνολο του τόπου μου και του Δήμου της Καρδιάς μου, ως Υποψήφιος Δήμαρχος για το Δήμο Πρέβεζας, βρισκόμουν σε προσκύνημα στους Αγίους Τόπους και δε στον Ιορδάνη Ποταμό.

Σήμερα 20 Απριλίου, Σάββατο του Λαζάρου που ανέστησε ο Κύριος και παραμονή της Κυριακής των Βαίων,  αλλά και προ της Μεγάλης εβδομάδας της αποκορύφωσης των παθών με την Ανάσταση κατόπιν της Σταύρωσης, λίγο διάστημα μετά την απόφαση μου στον Ιορδάνη Ποταμό, βρίσκομαι εδώ ενώπιον σας, μαζί με τη νέα μεγάλη και υπέροχη οικογένειά μου, την ομάδα του Συνδυασμού ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!

Σήμερα εδώ μαζί σας, στην καρδιά του Συνδυασμού ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!, στο κέντρο της ΝΙΚΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ και το οποίο δεν αποτελεί απλά ένα «εκλογικό κέντρο» – όπως συνηθίζεται να το αποκαλούμε-  αλλά το σημείο συνάντησης και αναφοράς των ΔΗΜΟΤΩΝ με άποψη, προσωπικότητα και ελευθερία επιλογής, πέρα από σειρήνες και παλαιοκομματικές προκαταλήψεις, σας δηλώνω υπερήφανος, απόλυτα  συνειδητοποιημένος αλλά και πιο έτοιμος από ποτέ για την απόφασή μου αυτή!

Φίλες και φίλοι θα το πω ξεκάθαρα διότι αρκετοί δεν πίστεψαν ότι θα το ακούσουν και άλλοι επένδυσαν στο να μην ποτέ ακουστεί.

Είμαι ο Πολιτικός Μηχανικός Νίκος Γεωργάκος, από το Δήμο Πρέβεζας, ο οικογενειάρχης, ο αδερφός, ο φίλος, ο ενεργός Δημότης, ο ενορίτης. Επιθυμώ μαζί με την εξαιρετική ομάδα ποιότητας και γνώσης που με τιμά με την εμπιστοσύνη της και κοσμεί το ψηφοδέλτιο, να έχω κυρίως την ευθύνη και την τιμή του να εκλεγώ ως Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ  Δήμαρχος Πρέβεζας. Να αποτελέσω τον πρώτο σύγχρονο Δήμαρχο manager, μιας διακυβέρνησης στα ευρωπαϊκά πρότυπα έχοντας συνεργάτες το σύνολο όλων των ικανών υποψηφίων του Συνδυασμού.

Ένας Δήμαρχος προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο όλων των Δημοτών και όχι απλά των ψηφοφόρων μας και των κολλητών όπως άλλοι έπραξαν έως και σήμερα. Ψηφοφόρος Δήμου όταν χρειάζεται είμαστε για 2 ημέρες, δύο  Κυριακές ανά τετραετία.

Δημότες όμως με ανάγκες, δικαιώματα αλλά και υποχρεώσεις που χρειάζονται καθημερινά λύσεις και απαντήσεις είμαστε κάθε ημέρα για τέσσερα χρόνια και αυτό ακριβώς σκεφτήκαμε όλοι μας εδώ και μπήκαμε μπροστά για τη ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ αλλά και αυτό καλούμε να το σκεφτούν καλά όλοι οι Δημότες!

Να αναλογιστούν και να σκεφτούν πολύ καλά τις δύο Κυριακές που θα καθορίσουν το μέλλον και την ποιότητα της ζωής της δικής μας και των παιδιών μας.

Να επιλέξουν με σκέψη και όχι παρορμητικά για τις επόμενες 1460 ημέρες, τους επόμενους 48 μήνες, τα επόμενα 4 χρόνια.

Να ενημερωθούν και να μάθουν για το σύνολο των βιογραφικών στοιχείων των Υποψηφίων κάθε Συνδυασμού, διότι τόσος πολύ χρόνος από τη ζωή μας και τη ζωή των παιδιών μας, δεν είναι ούτε για πέταμα σε ξεπερασμένες και δοκιμασμένες προτάσεις του τρις εξαμαρτείν, αλλά ούτε όμως για «δανεικά και αγύριστα»  ικανοποιώντας προσωπικές μελλοντικές βλέψεις και εφήμερες εγωιστικές στρατηγικές ματαιοδοξίας και συναλλαγών…

Σήμερα, στέκομαι εδώ μπροστά σας έχοντας συνεχώς δίπλα μου στον τίμιο και καθαρό αγώνα μας, τους εξαίρετους Υποψηφίους με πορείες ζωής ονοματεπώνυμα και προσωπικότητες σκέτες υπογραφές , που η ακεραιότητά  τους και το ήθος τους λάμπουν σαν το ήλιο στο σήμα μας και η καρδιά τους χτυπά με θαυμαστικό για το ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!, Τους υποψηφίους του Συνδυασμού της ΝΙΚΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ.

Ικανοί, καταξιωμένοι Δημότες, άνθρωποι της διπλανής πόρτας, συνεργάτες, φίλοι και συγγενείς, οι Υποψήφιοι μας που θα είναι μαζί μου μπροστά στις μεγάλες ευθύνες που θα αναλάβουμε, και θα βρισκόμαστε μπροστά στα προβλήματα για λύσεις, διότι δεν θα κρυφτούμε ποτέ από τους Δημότες και πάντα πρώτος εγώ σπάζοντας την απαράδεχτη παράδοση του ατσαλάκωτου Δημάρχου σε γυάλα προστασίας.

Είναι οι άνθρωποι και τα στελέχη που θα βρίσκονται πίσω από τις επιτυχίες για τον τόπο μας με την υλοποίηση αλλά κυρίως με τη δημιουργία προγραμμάτων για τα οποία θα εργαστούμε σκληρά όλοι μαζί ως μία γροθιά παραγωγής και μία ψυχή αναγέννησης για το Δήμο της Καρδιάς μας!

Δεν θα περάσουμε σήμερα στην παρουσίαση και την ανάλυση του προγραμματικού μας σχεδιασμού ανάπτυξης, κρατήστε το αυτό, η οποία και έχει προγραμματιστεί να λάβει χώρα μετά το Άγιο Πάσχα, μαζί με την παρουσίαση του ψηφοδελτίου.

Ενός σχεδίου στρατηγικής ανάπτυξης και όχι απλά μιας λίστας τίτλων και θεωρίας για προεκλογικό εντυπωσιασμό εκτυπωμένη πάνω σε ιλουστρασιόν χαρτί από τα αρχεία των περασμένων εκλογών και τις αντιγραφές άλλων Δήμων…

Ο Δημότης, το τι περνά στην καθημερινότητα και ποια είναι τα προβλήματα, τα ξέρει και αποτελεί με αυτή τη λογική της λίστας τίτλων ένα «πρόγραμμα» από μόνος του. Το «πώς» θα λυθούν ή θα τα ξεπεράσει είναι αυτό που τον ενδιαφέρει να μάθει και θα το ακούσει από εμάς!

Σήμερα με την παρουσία της δυναμικής και ποιοτικής μας ομάδας μπροστά σε όλους τους Δημότες που κάνει τη διαφορά δίνουμε αρχικά μία και καλή την απάντηση που ποτέ δεν ασχοληθήκαμε να δώσουμε σε όλο τον υπόγειο, ανήθικο και μισθωμένα παράτυπο σκοτεινό πόλεμο.

Απάντηση με ισχυρό παρών ποιότητας και νίκης σε όσους λίγους προσπάθησαν να σβήσουν το φως της αλήθειας και της προσπάθειάς μας, το φως της θέλησης των Δημοτών.

Να αλλάξουν επιτελούς όχι απλά κάποια τσαλακωμένη παλιά σελίδα, αλλά το ίδιο το παλαιό και χιλιογραμμένο τεφτέρι της ξεπερασμένης και μη επιτυχημένης Δημοτικής Διοίκησης του κύκλου του προχθές, ούτε καν του χθες με τις όποιες ελάχιστες εξαιρέσεις…

Απάντησή μας είναι η ίδια μας η παρουσία, είναι η απόλυτη συνεργασία  μας και ενότητα ως ομάδα, είναι η γνώση και οι ικανότητες του καθενός ξεχωριστά που καλούμε άπαντες να τη διαπιστώσουν.

Διότι για όλους εμάς το παρελθόν ΜΑΣ, αποτελεί διαβατήριο εισόδου και αποδοχής στην κοινωνία και όχι άγχος και πρόβλημα προς απόκρυψη και εξαφάνιση…

Δημότες της Πρέβεζας ο ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ! Σας καλούμε όλους να έρθετε να ρωτήσετε και να μάθετε για εμάς.

Σας καλούμε αυτές οι εκλογές να γίνουν μία ευκαιρία αναγέννησης και επαναπόκτησης του ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ!

Επαναπόκτησης από τους πραγματικούς ιδιοκτήτες του, που δεν είναι άλλοι από τους Δημότες δηλαδή όλους εμάς!

Η ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΜΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ  «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!».

Σας περιμένουμε όλους στην παρουσίαση του Συνδυασμού και του προγραμματικού σχεδιασμού μετά το Άγιο Πάσχα για την ανάσταση του Δήμου μας!

Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα