Πέμπτη, 25/04/2024 | 16:57

Ένα ακόμη από τα καλά παιδιά της τοπικής κοινωνίας, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του με την “Ανάπτυξη Τώρα”

782 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 27/02/2019, 2:05 μμ | 0 σχόλια

 

 

 

Αποδεχόμενος την πρόταση που του έγινε από τον επικεφαλής της παράταξής μας και υποψήφιο δήμαρχό κ. Νίτσα Γιώργο, στις προσεχείς δημοτικές εκλογές θα είναι υποψήφιος με την ανεξάρτητη δημοτική παράταξη «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ» ο Γιώργος Ντόντης.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Ντόντη με την οποία αποδέχθηκε την πρόταση  είναι η κάτωθι: Κρίνω αναγκαίο για την ανάπτυξη αυτού του τόπου να συμπαρασταθώ και να συνταχθώ με την ανεξάρτητη δημοτική παράταξη και υποψήφιο δήμαρχο Πρέβεζας τον κ. Νίτσα ο οποίος μου έδειξε ότι έχει τις γνώσεις που απαιτεί ο σύγχρονος ρόλος του Δημάρχου ως οραματιστή, αποτελεσματικού διαχειριστή των προβλημάτων του Δήμου και μπορεί σε δύσκολες συγκυρίες για τον τόπο μας να τα καταφέρει. Έχει την εμπειρία της συμμετοχής στα κοινά και της εκπροσώπησης των συμπολιτών του, που επί χρόνια τον τιμούν με την εμπιστοσύνη τους. Όλοι μαζί στον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο.

Ο κ. Νίτσας αφού ευχαρίστησε τον κ. Ντόντη για την αποδοχή της πρόσκλησης – συμμετοχής, του ευχήθηκε καλή επιτυχία και τον παρότρυνε να συνεχίσει και αυτός μαζί με την ανεξάρτητη παράταξή ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ την προσπάθεια ώστε να ενεργοποιηθούν όλοι οι νέοι άνθρωποι του τόπου μας και να έχουν ενεργή παρουσία στα κοινά. Ζούμε σε ένα τόπο ευλογημένο από τον θεό και ευνοημένο από τη φύση. Στόχος μας είναι να μην χρειαστεί να ξαναφύγει κανένας δικός μας άνθρωπος από την Πρέβεζα και να μπορέσουμε τα επόμενα χρόνια να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις ώστε να επιστρέψουν πίσω και αυτοί που έφυγαν σε άλλες περιοχές της χώρας και του εξωτερικού για να βρουν δουλειά. Καλό αγώνα φίλε Γιώργο.

 

 

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα