Παρασκευή, 19/04/2024 | 03:10

ΤΟ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ “ΗΠΕΙΡΟΣ ΟΛΟΝ”

906 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 02/01/2019, 12:05 μμ | 0 σχόλια

 

 

 

Το 2018 ήταν ένα έτος που φεύγοντας άφησε πίσω του ένα κόσμο σε συνεχείς ανακατατάξεις, ένα κόσμο όπου εμφανίζονται νέα είδη ευκαιριών για ανάπτυξη και ευζωία αλλά και νέα είδη απειλών. Το 2019 ήρθε, φέρνοντας μαζί του την ελπίδα για ένα αδιαμόρφωτο ακόμη κόσμο, που οι νέοι άνθρωποι θα πρέπει να σχεδιάσουν, να χτίσουν και να διαμορφώσουν με υλικά και μεθόδους πρωτοφανείς στην ιστορία.

 

Σε αυτή την εποχή – μεταίχμιο, κάθε κράτος στο κόσμο αλλά και κάθε περιφέρεια, που στην πραγματικότητα είναι ένα μικροκράτος, πρέπει άμεσα να αναζητήσει και να διεκδικήσει το ρόλο της, να αναδείξει τα συγκριτικά, στρατηγικά, ανταγωνιστικά της πλεονεκτήματα και να επιχειρήσει την δική της “έξοδο στις αγορές” γιατί μόνο έτσι θα επιτύχει μια αειφόρο ευημερία για τους κατοίκους της και θα βάλει στιβαρά θεμέλια για τις επόμενες γενιές.

Η δική μας Ήπειρος, ως ένα ενιαίο όλον, έχει όλα τα προσόντα να διαδραματίσει το ρόλο αυτό και να βγει μπροστά στην πορεία της ανάπτυξης και της ευημερίας.

 

Έτσι λοιπόν, η Περιφερειακή Παράταξη “Ήπειρος Όλον” θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους δημόσιους και ιδιωτικούς υπαλλήλους και τους επιχειρηματίες και επαγγελματίες που, άμεσα ή έμμεσα, εμπλέκονται με τον τουρισμό, και οι οποίοι για άλλη μια φορά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να καταστήσουν την Ήπειρο έναν αναπτυσσόμενο τουριστικό προορισμό και αυτές τις γιορτές. Η σκέψη μας είναι πάντα, τέτοιες μέρες, σε όσους εργάζονται μακριά από την γιορτινή θαλπωρή του σπιτιού τους, για να κρατάνε ασφαλείς, υγιείς και χαρούμενους τους ντόπιους και τους επισκέπτες μας.

 

Θα ήθελε επίσης να ευχαριστήσει του επισκέπτες της Περιφέρειάς μας που την επέλεξαν για να περάσουν ευχάριστα τις διακοπές τους, να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα και να υποδεχτούν μαζί μας το Νέο Χρόνο. Ελπίζουμε να ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις τους και να τους καταστήσαμε πρεσβευτές της Ηπείρου!

 

Τέλος, θα ήθελε, από την καρδιά όλων των μελών της, να ευχηθεί σε όλους τους πανταχού της γης Ηπειρώτες ένα Υγιές, Χαρούμενο, Προσοδοφόρο και Δημιουργικό Νέο Έτος 2019!

 

Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου

Δημήτρης Δημητρίου

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα