Παρασκευή, 29/03/2024 | 11:20

Συνάντηση του Δ.Σ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πρέβεζας με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ

918 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 19/01/2019, 3:39 μμ | 0 σχόλια

 

 

 

  Την 17/01/2019 η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πρέβεζας εκπροσωπούμενη από τον Πρόεδρο και τον Γενικό Γραμματέα, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ Αντιστράτηγο κ. ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟ Αριστείδη με την συμμετοχή του Προϊστάμενου του Επιτελείου Α.Ε.Α  Αντιστράτηγο κ. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ Ανδρέα, τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδας Αντιστράτηγο κ. ΔΡΑΓΑΤΑΚΗ Χρήστο και τον Διευθυντή του Επιτελικού γραφείου του Αρχηγού Υποστράτηγο κ. ΒΟΛΥΡΑΚΗ Στυλιανό.

 

  Κατά την διάρκεια της συνάντησης αναδείξαμε όλα τα ζητήματα που απασχολούν την καθημερινότητα των υπηρετούντων στην Διεύθυνσή μας και ειδικότερα μεταξύ άλλων συζητήθηκε το θέμα των συνεχών μετακινήσεων αστυνομικών δυνάμεων στo Χ.Υ.Τ.Υ Λευκίμμης, η έλλειψη προσωπικού, η έλλειψη υλικοτεχνικού εξοπλισμού, η παλαιότητα του στόλου των οχημάτων καθώς και τα προβλήματα στην καθαριότητα και θέρμανση των κτηριακών εγκαταστάσεων των Υπηρεσιών. Επιπρόσθετα ζητήσαμε την βελτίωση διαδικαστικών θεμάτων, που αφορούν την έκδοση διαταγών μετακίνησης αστυνομικού προσωπικού για την διαχείριση των μεταναστευτικών ροών και τη χορήγηση των Φύλλων Πορείας, ζητήματα ειδικά για τα οποία ο κ. Αρχηγός δεσμεύτηκε  λύση.

 Ο κ. Αρχηγός σε κλίμα κατανόησης, άκουσε με ενδιαφέρον όλα όσα ειπώθηκαν και έδειξε πρόθυμος, ζητώντας εποικοδομητική συνεργασία, να δώσει ουσιαστικές λύσεις στο μέτρο του εφικτού σε προβλήματα που απασχολούν το αστυνομικό προσωπικό με σκοπό την βελτίωση της υπηρεσιακής ζωής των συναδέλφων και την ποιοτικότερη αστυνόμευση.

  

Για το Διοικητικό Συμβούλιο:
-Ο- -Ο-
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Ευάγγελος ΜΥΛΩΝΑΣ Βασίλειος ΣΤΕΦΟΣ
6945461981 6938301349

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα