Παρασκευή, 19/04/2024 | 06:13

Πρέβεζα : Δύο ακόμη εξαιρετικοί υποψήφιοι με τον Γιώργο Νόβα -Ψηλά ο πήχης για το χωριό του Μύτικα!

1405 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 31/01/2019, 1:37 μμ | 0 σχόλια

 

 

Ισχυροποιεί ακόμα περισσότερο την κίνηση που κάνει για το τουριστικό χωριό του Μύτικα, ο υποψήφιος πρόεδρος Γιώργος Νόβας, αφού δύο ακόμη εξαιρετικά παιδιά, ο Χρήστος Πρίφτης και ο Βασίλης  Μπέλλος συντάχθηκαν για το καλό του χωριού, στους ήδη υπάρχοντες για το τοπικό συμβούλιο.. Η Κίνηση του Γιώργου Νόβα και των συνεργατών του τυγχάνει ευρείας αποδοχής σε όλο το χωριό του Μύτικα. Στην κίνηση αυτή για την προεδρία και το τοπικό συμβούλιο του Μύτικα, υπάρχει συνάντηση ανθρώπων από όλους τους κομματικούς χώρους, με στόχο μόνο την αναβάθμιση του χωριού. Υπάρχει πίστη και ελπίδα σε όλους τους κατοίκους του Μύτικα, ότι με αυτό το ψηφοδέλτιο θα έρθουν καλύτερες μέρες για το τουριστικό χωριό του Μύτικα και θα κερδίσει τη θέση που πραγματικά αξίζει και στις υποδομές και στον τουρισμό. Η εμπειρία και η επιτυχημένη διαδρομή του Γιώργου Νόβα στην αυτοδιοίκηση, παίζουν τον δικό τους ρόλο και όλα δείχνουν ότι οι Μυτικιώτες, παραμερίζοντας όσα τυχόν τους χωρίζουν προχωρούν ενωμένοι στην κίνηση του κ. Νόβα, με γνώμονα το καλό του χωριού.

Ο κ. Νόβας προειδοποίησε πως πρέπει να πάψουν οι απειλές που δέχονται υποψήφιοι του Συνδυασμού του, καθώς πρόκειται για φερέγγυους και πολιτισμένους ανθρώπους.

«Η δική τους θέληση με κάνει να θέλω να αγωνιστώ για ένα Μύτικα που θα μας κάνει όλους να αισθανόμαστε αξιοπρεπείς και περήφανοι» επισήμανε ο υποψήφιος Πρόεδρος Τ.Κ. Μύτικα.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα